Cheryl delade en söt bild på sin sällan sedda son Bear när hon laddade upp en ödmjuk klipp från sin avkopplande helg på Instagram på söndagen. Sångerskan, 41 år, delar sin son med den före detta One Direction-sångaren Liam Payne, men har valt att hålla honom borta från allmänhetens ögon. Hon postade en rad bilder som visar sig själv och den sju-åriga som njuter av en helg på landet i England. I en bild kan Cheryl, som bar en vit nattskjorta, ses stå med sin son på en äng medan de tittar på stjärnorna och ser norrsken. På andra bilder delade hon en söt stund när hon tittade på solnedgången över fälten medan hon stod framför en gungstol. Cheryl delade också bilder på henne när hon matade några kycklingar på landgodset. När hon delade bilderna på Instagram skrev Cheryl: ‘Det finns verkligen inget som den engelska landsbygden när solen skiner, och som om det inte kunde bli bättre… norrskenet lyste till och med för oss också… tack Ben och Paul @thecountryhousediaries, det kunde verkligen inte ha varit mer perfekt’.

Tidigare i år, postade Bears pappa Liam, 30 år, en sällsynt bild av sin son på Instagram vilket skapade en hysteri bland hans följare. I bilden skymde sångaren sonens ansikte när han visade den lille en reklamtavla i Londons Leicester Square som annonserade hans nya singel Teardrops. Han bildtextade det bedårande fotot: ‘Jag vill vara på en reklamtavla en dag pappa’. Fansen skyndade genast till kommentarerna och kunde inte tro hur snabbt Bear hade vuxit.

I november avslöjade Cheryl tidigare att Bear hade insett att båda hans föräldrar är kända. Hon berättade för brittiska Vogue att han tycker att det är ‘ganska coolt’ att hans mamma och pappa är berömda popstjärnor. Cheryl och Liam började dejta 2016, efter hennes separation från sin ex-man Jean Fernandez-Versini, efter att de träffades när han var deltagare i The X Factor och hon var domare. De välkomnade sedan Bear i mars 2017, innan de meddelade att de hade separerat i juli året därpå. Cheryl avslöjade tidigare att hon övervägde att använda en spermadonator för att få ett andra barn men bestämde sig senare emot det.

Efter att ha analyserat innehållet kan man dra slutsatsen att artikeln handlar om Cheryl och hennes relation till sin son Bear, samt hennes tidigare förhållande med Liam Payne. Den beskriver också hur Cheryl hanterar sin sons exponering för offentligheten och hennes överväganden kring att skaffa fler barn. Det är en personlig inblick i hennes liv som en kändis och hennes familjeliv, vilket kan vara intressant för läsare som följer hennes karriär och privatliv.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version