Noni Madueke gör hattrick på 14 minuter – Chelsea krossar Wolverhampton

Noni Madueke, 22 år gammal, gjorde ett imponerande hattrick på endast 14 minuter. Alla mål var framspelade av Cole Palmer. Det resulterade i att Chelsea krossade Wolverhampton med 6-2 på bortaplan.

Efter en jämn första halvlek där det stod 2-2 på tavlan, tog Chelsea kontrollen i den andra halvleken. Noni Madueke visade sin klass genom att göra ett äkta hattrick från minut 49 till minut 63. Han blev varje gång framspelad av sin partner, Cole Palmer.

Detta var engelsmannens första hattrick i Premier League och det skapade en stor seger för Chelsea. Det nya nyförvärvet Joao Felix kom in som avbytare och satte det sista målet, vilket resulterade i 6-2 för Chelsea.

Med en imponerande prestation på planen visar Chelsea att de är ett lag att räkna med denna säsong. Med spelare som Noni Madueke och Cole Palmer i form kan de förvänta sig stora framgångar i framtiden.