Christina Schollin: Livet i det stora röda huset

Christina Schollin, den legendariska skådespelaren, har skapat en idyll på Värmdö där hon bor sedan över 60 år tillbaka. Efter förlusten av sin man Hans Wahlgren har hon flyttat in i en “undantagsstuga” på gården. I en exklusiv intervju berättar hon om sitt liv, familjen och karriären.

Från sina tidiga dagar på Dramaten till rollen som farmor i “Fanny och Alexander”, Christina har alltid varit närvarande på scenen och i offentligheten. Genom åren har hon kämpat med självförtroendet och dubbelheten mellan att vara tagen på allvar och att behaga.

Nu, ensam i det lilla röda huset på gården, kämpar Christina med synproblem men vägrar att ge upp. Hon tränar hjärnan genom att lära in monologer för kommande teaterföreställningar. Trots sorgen efter Hans’ bortgång, finner hon hopp och glädje i vardagen.

Med en positiv inställning, kärlek till familjen och en styrka som inspirerar, fortsätter Christina Schollin att lysa på scenen och i livet. Hennes berättelse är en påminnelse om att det alltid finns ljus även i de mörkaste stunderna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version