Sabrina Carpenter visade sin kärlek till sin tidigare medstjärna, Danielle Fishel, mitt i skådespelarens cancerstrid.

Den 25-åriga sångerskan visade sin tacksamhet till sin Girl Meets World-medstjärna efter att Fishel gratulerat henne till släppet av sitt nya album, Short n’ Sweet, på lördagen.

Skådespelerskan, 43 år gammal, gick till Instagram för att dela en bild av sig själv som höll upp en vinylversion av Carpenters album och satt i en Target-kundvagn efter att hon avslöjade att hon hade diagnosticerats med bröstcancer.

Genom att delta i en tradition som hon och Espresso-hitmakaren har gjort med hennes albumsläpp genom åren, skrev Fishel i sin bildtext: ‘Det här blir aldrig gammalt.’

‘Short n’ Sweet ute nu! Jag kommer att kliva in i en Target-kundvagn för dig även när jag är 100 år gammal,’ fortsatte hon. ‘Grattis till att dela detta mästerverk med världen!’

I kommentarsfältet skrev Carpenter en kort och söt anteckning: ‘Älskar dig för alltid.’

Tidigare träffades skådespelerskorna och långvariga vänner när Carpenter blev castad för att spela Maya Hart, bästa vännen till Cory och Topanga Matthews dotter Riley, i Boy Meets World-spinoffen.

Sedan de träffades har Fishel kontinuerligt stöttat Carpenter och delat foton av sig själv som sitter i en kundvagn med Singular Act I 2018, Singular Act II 2019 samt Emails I Can’t Send 2022.

I maj reste hon också till New York City för att se och stötta Carpenter när hon gjorde sin debut på Saturday Night Live.

Den senaste gesten av stöd mellan de tidigare medstjärnorna kommer efter att Fishel avslöjade att hon diagnostiserades med tidig bröstcancer på måndagens avsnitt av Pod Meets World-podcasten.

‘I recently diagnosed with DCIS, which stands for ductal carcinoma in situ, which is a form of breast cancer,’ förklarade Fishel.

Det är mycket, mycket tidigt. Det är tekniskt sett steg noll,’ tillade hon.

‘I’m going to be fine.’

Fishel förklarade sedan att hon snart kommer att genomgå operation och behandlingar.

Dagen efter delade Fishel sin tacksamhet för det stöd hon fick angående sin hälsouppdatering.

‘Jag ville göra en snabb video för att säga tack så mycket från hjärtat, och från hela min familj. För den enorma kärlek och det stöd och uppmuntran ni har skickat mig sedan jag meddelade min bröstcancerdiagnos,’ sa hon och adresserade sina 1,2 miljoner följare.

Hon skrev i sin bildtext: ‘Tack! Älskar er alla.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version