Bruce Springsteen avfärdar rykten om pensionering under pågående världsturné – ”Dra åt skogen!”

Ryktet om att Bruce Springsteen tänker lägga gitarren på hyllan är betydligt överdrivet, enligt rockikonen själv. Under den pågående världsturnén Springsteen är ute på tillsammans med sitt E Street band har fansen spekulerat i om det är sista chansen att se dem live.

Men under en konsert i Philadelphia i USA i slutet av förra veckan tog Springsteen död på ryktena om avskedsturné och pensionering. 74-årige Springsteen fortsatte med att säga: ”Avsked till vadå? Tusentals människor som skriker ditt namn? Dra åt skogen, jag ska ingenstans!”

I fjol gav Springsteen fansen skrämselhicka när han pausade turnén sedan han drabbats av magsår. Tidigare i år återupptogs turnén, som bland annat tog honom till Sverige och Strawberry arena i Solna för två spelningar i juli.

Analyserat på ett enkelt sätt: Bruce Springsteen avfärdar rykten om pensionering och fortsätter sin världsturné med E Street band. Fansen kan glädja sig åt att rockikonen inte har några planer på att sluta än. Detta kan påverka fansens ekonomi genom att de kanske väljer att investera i biljetter till kommande konserter och därigenom stödja artisten och möjligtvis uppleva en fantastisk konsertupplevelse.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version