Privatkunder som har reserverat och betalat för whisky hos konkursande Mackmyra har rätt till den lagrade whiskyn. Men man har inte rätt till själva faten där whiskyn förvaras utan måste hitta en praktisk lösning enligt konkursförvaltaren.

Efter att ha reserverat och betalat för whisky hos konkursande Mackmyra kan privata kunder andas lugnt. Trots konkursen har de fortfarande rätt till den lagrade whiskyn. Men det finns en liten hake – de får inte behålla faten där whiskyn förvaras. Konkursförvaltaren uppmanar kunderna att hitta en praktisk lösning för att få tillgång till sin efterlängtade dryck.

Analys:
Även om Mackmyra har gått i konkurs behöver privata kunder inte oroa sig för att förlora sin reserverade whisky. Det är viktigt att förstå att de fortfarande har rätt till den lagrade whiskyn, men de måste vara beredda på att hitta en annan lösning för förvaring. Detta kan påverka kundernas planer och ekonomi, men det viktigaste är att de fortfarande får tillgång till sin investering i form av den efterlängtade whiskyn.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version