Jackie O Henderson och hennes vän Gemma O’Neil hade en tjejlunch på tisdagen. Den 49-åriga KISS FM radiovärdinnan gick ut för en avslappnad måltid i Sydney, följt av en pilatesklass. Hon visade upp sin slankade figur i en svart linne matchat med lösa byxor i samma ton. Jackie rökte en cigarett och bar ett par designer solglasögon med minimal smink och en hint av rosa läppstift. Hon hade på sig ett par vita sneakers och hade sitt blonda hår i en hästsvans. En lädertoteväska slängd över axeln kompletterade hennes avslappnat eleganta look. Jackie och Gemma pratade medan de åt sin mat, där Jackie verkade välja en sallad.

Efter att ha lyssnat på en video blev Jackie förvånad när hon insåg att ‘rikemanskonversationer’ var stereotypa. Den australiska radiovärdinnan, vars nettovärde är över 50 miljoner dollar, spelade en viral TikTok av en amerikansk skapare live på sin KIIS FM-show, om skillnaderna i konversationer mellan samhällsklasserna. Skaparen förklarade att hennes ‘broke friends’ pratar om reality-tv, populärkultur, nyheter och politik, medan hennes ‘wealthy friends’ pratar om sina mål, egenutveckling och spiritualitet. Jackie utbrast: ‘Jag insåg inte att det var en rik persons grej, spiritualitet?’ Hennes medvärd Kyle Sandilands, 53, svarade: ‘Nå, du skulle inte, Vem har tid för det?’ ‘Vanliga människor har inte tid att fundera på om planeternas position påverkar hur de känner sig idag’, sa han. ‘Jag trodde att alla pratar om det här!’ sa Jackie. ‘Vi ställer alltid stora frågor om universum i min grupp av vänner.’

Hon utmanade sedan Kyle och frågade vad han pratar om med sina vänner. ‘Trump och TV. Den rika mannen som lever i en ekonomiskt utarmad grupp och föredrar det,’ svarade han.

Kyle berättade sedan för Jackie att ‘hålla sina mål för sig själv’ och ‘inte skryta för dina vänner.’

‘Vi skryter inte!’ sa Jackie försvarande. ‘Vi försöker förbättra oss som människor.’

‘Hur mycket bättre tror du att du kan bli?! Var går gränsen? Du har gått ner i vikt, blivit av med den dumma maken och gör succé i din karriär. Vad mer vill du ha?’ frågade Kyle.

Det kommer efter att Jackie blev ‘förödmjukad’ när hon insåg att hon hade stereotypa ‘rika människors samtal’ vid middagen

Jackie: ‘Du kan alltid förbättra dig som person!’

‘Du har gjort dig själv sämre,’ skrattade Kyle.

Radiopersonligheten – som fram tills nyligen hade en liten social krets – har blivit en fullfjädrad societetskvinna de senaste åren.

Jackies vänskapskrets inkluderade tidigare Kyle, KIIS nyhetsuppläsare Brooklyn Ross och hennes affärspartner Gemma O’Neill.

Nu umgås den blonda skönheten med Australiens rika och berömda, och har till och med åkt över till Europa för en av sina nya väns bröllop i juli.

Hennes nära band med P.E Nation-designern Pip Edwards har även sett Jackie röra sig i samma kretsar som toppstylisten Jess Pecoraro från Sydney, stjärnsminkartisten Max May och Four Seasons kondomarvingarna Michael och Alexander Porter.

Efter en lyxig resa till Grekland med Gemma nyligen, närvarade Jackie vid bröllopet mellan Alexander och hans partner Chris Ledlin på Château de la Napoule i Frankrike.

År 2023 skrev Jackie och Kyle på en 10-årig, 10 miljoner dollar deal med moderbolaget ARN för att ta Kyle and Jackie O-radioshowen över hela Australien.

Kyle chockade nyligen radiolyssnarna genom att påstå att paret ‘tjänar mycket mer’ än de rapporterade 10 miljoner dollar varje år.

‘Det är mer än så, det är mer än vad som rapporterades, men Jackie vill helst att jag inte tar upp det. Det är mycket mer, det är en tredjedel mer,’ sa han.

Kyles nettovärde rapporterades senast vara 40 miljoner dollar år 2022 och han har tidigare avslöjat att hans ett år gamla son, Otto, redan är miljonär.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version