Naomi Watts son Sasha, 17, och barn Kai, 15, stolt stödde sin far Liev Schreiber vid premiären av hans film Across The River And Into The Trees i New York.

Liev, 52, åtföljdes också till visningen av sin fru Taylor Neisen, 32, med vilken han delar sin ettåriga dotter Hazel.

Across The River And Into The Trees är baserad på en 1950 Ernest Hemingway-roman med samma namn, som utspelar sig i Italien när andra världskriget närmar sig sitt slut.

Under sitt senaste offentliga framträdande i stöd för filmen lyste Liev av familjelycka omgiven av sin fru och barn.

Den hunkige Ray Donovan-stjärnan var stilig som alltid i helt svart, med en distingerad touch av silverstubb som växte över hans robusta drag.

Samtidigt modellerade Taylor en flytande midnattsblå klänning dekorerad med volangdetaljer, accessoriserad med en brun handväska och ett par mahogny skor.

Sasha matchade sin far i en hel svart ensemble, medan Kai anlände till evenemanget i en krämig klänning med blommorbroderi.

I sin nya film spelar Liev den dödligt sjuka amerikanska officeren Colonel Richard Cantwell, som förälskar sig i en 18-årig italiensk grevinna vid namn Renata.

Renata spelas av den italienska skådespelerskan Matilda De Angelis, som tidigare setts i HBO-miniserien The Undoing med Hugh Grant och Nicole Kidman.

Josh Hutcherson medverkar som Jackson, en amerikansk militär man som är Richards förare på en ankdjakt som utgör bokens ramberättelse.

Filmen hade premiär på Sun Valley Film Festival i Idaho 2022 och är äntligen planerad att få en begränsad teaterrelease denna fredag.

Naomi, som delar en ökänd vänlig föräldrarelationship med Liev, avslöjade tidigare att Sasha och Kai har utvecklat ett intresse för skådespel.

“Det verkar som att de har fått smaken,” sa Naomi och erkände att hon har “blandade känslor” om sina barn blir artister.

DagligMail.com avslöjade exklusivt att Liev och Taylor gifte sig vid en bakhållsceremoni i Hamptons över fjärde juli-veckoslutet 2023.

Taylor var cirka åtta månader gravid när hon gifte sig med Liev i en ceremoni med bara fyra gäster, varav två var Sasha och Kai.

De ville inte ha mycket uppståndelse eftersom Taylor var redo att föda, men de ville välkomna barnet till världen som man och hustru, förklarade en källa.

Taylor och Liev blev först romantiskt involverade 2017, fem år efter att hon kröntes till Miss South Dakota och ett år efter deras avslut med Naomi.

Liev och Naomi var tillsammans i 11 år innan de gick skilda vägar 2016 – en händelse som överglänstes av den mycket mer offentligt bittra skilsmässan mellan Brad Pitt och Angelina Jolie vid samma tid.

I motsats till detta behöll Liev och Naomi en så pass vänlig föräldraekvation att de gick in i självisolering tillsammans med Taylor under coronalåsningarna så att Sasha och Kai kunde vara med båda sina föräldrar.

Taylor och Liev utbytte sedan löften förra sommaren på det vidsträckta Montauk-herrgården där han ursprungligen bodde med Naomi.

När de nygifta meddelade födelsen av deras dotter på Instagram, kommenterade Naomi extatiskt: “Vi älskar bebis Hazel!”

I skenet av Lievs blomstrande romans med Taylor, inledde Naomi en relation med Billy Crudup, som hon slutligen gifte sig med förra juni.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version