En spektakulär 50-årsfest för Camilla Läckberg – se alla detaljer här

Camilla Läckbergs storslagna 50-årsfest har fått stor uppmärksamhet och kändiseliten var på plats för att fira författaren i helgen. Temat för festen var lika extravagant som festligheterna själva, med en ”Camillagala” inspirerad av Oscarsgalan på fredagen och en ”Bonnafest” på lördagen.

Under festligheterna bjöds det på en maxad trerättersmeny med läckra rätter som kryddrökt fjällröding och oxfilé tournedos. Gästerna kunde även njuta av underhållning från Per Gessle och Camilla Läckberg själv, som uppträdde på scenen i cowboyhatt och sjöng en countrydänga.

Festen hölls på restaurang Tyrol vid Gröna Lund på Djurgården i Stockholm och pågick till in på småtimmarna under lördagsnatten. Många av gästerna delade sina upplevelser från festen på sociala medier och det var en kväll fylld av glädje och festligheter.

Sammanfattningsvis var det en minnesvärd och lyxig fest för Camilla Läckberg, där kändisar minglade, åt god mat och roade sig till tonerna av liveunderhållning. En fest att minnas för alla inblandade och en kväll full av glädje och feststämning.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version