Kate Moss och hennes toyboy-fotograf, greve Nikolai von Bismarck, har ett rykte om en instabil relation – men den kan också visa sig vara lönsam. Supermodellens partner tjänar pengar på deras åtta år långa förhållande genom att sälja T-shirts som visar henne topless. Även om hon är ökänd för att bära genomskinliga kläder på fester eller på catwalken, är detta första gången den 50-åriga har poserat för en halvnaken fotografering. Nikolai, 37, tog den korniga bilden medan de var på semester, med Kate liggande vid kanten av poolen med ena axelbandet på sin leopardmönstrade playsuit neddragen för att avslöja hennes vänstra bröst. Nikolai tryckte den provokativa bilden på framsidan av en vit T-shirt, som nu är till salu för £60 på hans modevarumärke Tarantulas webbplats.

Topparna gick till försäljning i juni, en månad efter att Kate skapat rykten om att hon och Nikolai hade gjort slut när hon setts hand i hand med reggaens legendariska Bob Marleys barnbarn Skip, 27. Timmar senare satt hon bredvid Nikolai på en modevisning i London, men gav honom kalla axeln hela kvällen. Paret hittar dock alltid tillbaka till varandra. En källa sa: ‘De är ständigt på och av, men båda är mycket bohemiska när det gäller hängningar.’ En vän till Kate tillade: ‘Hon är en passionerad person och väldigt flirtig. Oavsett om det är Nikolai eller någon annan, måste de bara acceptera det.’

Analyserat: Kate Moss och Nikolai von Bismarcks förhållande är inte bara instabilt, det kan också vara lönsamt för dem. Genom att utnyttja sin kändisstatus och skapa kontroversiella produkter som de topless T-shirtsen, har paret skapat ett sätt att tjäna pengar på sin relation. Trots rykten om separation fortsätter de att hitta tillbaka till varandra, vilket visar på deras starka koppling. För investerare och finansiella marknadsintressenter kan detta visa på möjligheter att dra nytta av kändisrelationer och skapa lönsamma affärer baserat på offentliga personers image och rykte.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version