Tammy Hembrow visade upp sina nya bröstimplantat när hon gick utan bh på en fest hos White Fox med sin fästman Matt Zukowski på fredagskvällen. Fitnessinfluencern, 30 år gammal, har återhämtat sig från en bröstimplantatrevision för att fixa hennes implantat efter att bröstövningar fick dem att flytta isär. Revisionsoperationen innebär att man byter ut gamla bröstimplantat mot nya och kan lösa problem som uppstått på grund av kirurgiska problem eller naturliga kroppsförändringar. Och hon fortsatte att visa upp resultatet av ingreppet denna vecka när hon valde att gå utan bh medan hon njöt av en kväll ute med den tidigare Love Island-stjärnan Matt. Hon visade upp sina generösa tillgångar i en figursydd vit T-shirt från den australiska boutique, som hon stylade med avslappnade träningsbyxor. Tammy lade till en färgklick till sin ensemble med en liten röd handväska och valde en högglamourös sminkpalett för att fullända sin look. Den sociala mediestjärnan såg lika kärleksfull ut som någonsin med Matt när de gick ut och höll händerna, bara tre månader innan de planerar att gifta sig i november. Matt koordinerade sin outfit med sin flickvän när han valde en liknande vit och röd T-shirt från White Fox, som han stylade med svarta byxor. I början av månaden avslöjade Tammy att hon hade genomgått en bröstimplantatrevision när hon dokumenterade sin återhämtning. Hon genomgick en hemlighetsfull operation i slutet av juli och bekräftade senare att det var för att få sina åtta år gamla bröstimplantat borttagna och ersatta. I en video förklarade Tammy att hon bestämde sig för att byta ut dem eftersom hon kände sig ‘osäker’ med hur de såg ut efter att de flyttat på grund av hennes gymövningar. ‘Det har varit en liten osäkerhet för mig ett tag, bara hur de satt och de gjorde inte riktigt det jag ville att de skulle göra’, förklarade hon. Vakthunds-kontot Influencer Updates AU påstod senare om hennes operation: ‘Hon gjorde dem större för att undvika att behöva göra en lyftoperation eftersom det skulle ha inneburit fler ärr. Hon gjorde [operationen] på One Cosmetic i Sydney. Investeringsexperten Tammy Hembrow genomgår en operation innan sitt bröllop med Matt

Bilderna visar hur Tammy Hembrow, som är känd för sin framgångsrika karriär inom sociala medier och fitness, nyligen blivit sedd med svullnad och uppblåsthet efter en operation. Denna operation kommer bara månader före hennes bröllop med partnern Matt, som är planerat att äga rum i november.

Tammy har tidigare varit förlovad två gånger, först med influencern Reece Hawkins, med vilken hon delar sin son Wolf och dotter Saskia. I november 2021 förlovade hon sig med restaurangägaren och före detta Ironman Matt Poole.

Även om det finns farhågor om att de rusar till altaret, berättade paret för Daily Mail Australia tidigare i år att de är “mycket lyckliga” tillsammans. De har redan börjat planera sitt bröllop bara några veckor efter att de blev förlovade i december, efter tre månaders datering.

“Vi mår så bra. Mycket lyckliga. Kan inte vara lyckligare,” sa de om sin chockartade förlovning. “Vi är mitt uppe i bröllopsplaneringen. Det är inte så illa. Jag menar, jag behöver inte göra mycket, jag behöver bara sitta där,” tillade Matt.

Det är tydligt att Tammy och Matt är väldigt kära i varandra, och deras kärlekshistoria har fångat allmänhetens uppmärksamhet. Med deras bröllop på horisonten kommer deras fans säkert att följa med på deras resa mot äktenskapet och fortsatt lycka tillsammans.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version