Hugh Jackman strålade på lördagen.

Den 55-årige australiska skådespelaren – som sägs vara ‘en klasshandling och så bra på vad han gör’ på set av Channing Tatum – såg elegant ut i en marinblå kostym och matchande jeans sneakers medan han var på US Open i New York City.

Hans signaturbruna lockar var bakåtslickade när han visade upp sitt silverstubb.

Stjärnan från The Greatest Showman verkade vara på gott humör när han gav en tumme upp under evenemanget.

Han satt med en bekant när han såg Iga Swiatek och Anastasia Pavlyuchenova strida på Arthur Ashe Stadium på USTA Billie Jean King National Tennis Center.

Skådespelarens framträdande i Big Apple kommer när hans senaste film Deadpool & Wolverine fortsätter att dominera biokassorna för femte veckan sedan premiären. Den tjänade 18,3 miljoner dollar bara den här veckan.

Och filmen förväntas nå över 600 miljoner dollar i biljettförsäljning till Labor Day, enligt Deadline.

I den återupplivade Hugh sin roll som Wolverine och förenade krafter med Ryan Reynolds karaktär Deadpool för att rädda alla universum. Marvel-mashupen slår framgångsrikt konkurrensen som inkluderade två högprofilerade nykomlingar, Blink Twice och The Crow, efter dess korta fall till andra platsen förra veckan.

Reynolds, 47, och Jackman leder den R-klassade komedi-actionfilmen tillsammans som ‘Deadpools (Reynolds) fridfulla tillvaro kraschar när Time Variance Authority rekryterar honom för att hjälpa till att skydda multiversumet.

‘Han förenar snart med sin blivande vän, Wolverine (Jackman), för att slutföra uppdraget och rädda sin värld från ett existentiellt hot,’ enligt en officiell beskrivning.

Deadpool och Wolverine fick titeln som den mest inkomstbringande R-klassade filmen någonsin. Andra medlemmar i ensemblen inkluderar: Jennifer Garner, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Karan Soni och Matthew Macfadyen.

Shawn Levy tog rodret på projektet som regissör och Reynolds lånade också ut sina skrivartalanger till manuset. Filmen har vunnit tre Golden Trailer Awards: Bästa Teaser, Summer 2024 Blockbuster Trailer och Best of Show. Den vann också en Digital Spy Reader Award för Mest Förväntade Film av 2024. Superhjältefilmen hade premiär den 26 juli 2024.

De positiva recensionerna för Deadpool och Wolverine kommer när Jackman lär sig att navigera livet som singel efter att ha avslutat sitt äktenskap med Deborra-Lee Furness, 68, förra året.

De tillkännagav sin separation i ett gemensamt uttalande den 15 september 2023, där de sa: ‘Vi har haft turen att dela nästan 3 decennier tillsammans som make och hustru i ett underbart, kärleksfullt äktenskap. Vår resa skiftar nu och vi har beslutat att separera för att följa vår individuella tillväxt. Vår familj har varit och kommer alltid att vara vår högsta prioritet. Vi tar oss an detta nästa kapitel med tacksamhet, kärlek och vänlighet. Vi uppskattar mycket förståelsen för att respektera vår integritet när vår familj navigerar den här övergången i alla våra liv.’

Ex-makarna skrev under uttalandet ‘Deb och Hugh Jackman’ och tillade: ‘Detta är det enda uttalandet någon av oss kommer att göra.’ De gifte sig den 11 april 1996, mindre än ett år efter att de träffades, och sa ‘ja’ i en kyrka i Melbourne, Australien. Vid den tiden var han 27 och hon var 41. Hugh och Deb har två barn tillsammans: Oscar, 24, och Ava, 19.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version