Norges herrhockeylag missar OS 2026 – Patrick Thoresen lägger av

Norges herrlandslag i hockey kommer inte att delta i OS 2026. Efter en förlust mot Danmark i kvalet, missar Norge chansen att spela i de kommande olympiska spelen. Som en konsekvens av detta har den erfarna spelaren Patrick Thoresen meddelat att han avslutar sin karriär i landslaget.

Thoresen, som har en imponerande meritlista med spel i NHL och KHL, har beslutat att dra sig tillbaka från landslaget efter att ha misslyckats med att leda Norge till OS. Han betonar vikten av att ge plats åt den nya generationen och avslutar därmed sin tid som en del av det norska landslaget.

Trots avslutet av sin landslagskarriär kommer Thoresen fortsätta spela hockey. Han har nyligen skrivit på för Djurgården i hockeyallsvenskan, vilket ger honom möjligheten att fortsätta sin passion för sporten på klubbnivå.

Med över 100 landskamper för Norge i VM och OS har Thoresen gjort en betydande insats för sitt land. Trots att han nu lämnar landslaget, kommer hans erfarenhet och skicklighet vara till nytta för Djurgården och för den svenska hockeyn.

Genom att avsluta en era i landslaget och fokusera på sin klubbkarriär, visar Thoresen en ödmjukhet och en önskan att fortsätta utvecklas som spelare. Hans beslut att spela för Djurgården ger honom möjlighet att fortsätta bidra till sporten på en annan nivå och fortsätta sin passion för hockey.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version