George Clooney avvisar om den senaste rapporten som påstår att han och Wolfs medstjärna Brad Pitt fick en enorm lön för filmen, som hade premiär på Venedigs filmfestival på söndagen. Förra veckan hävdade The New York Times att Ocean’s 11-stjärnorna vardera fick över 35 miljoner dollar för sina roller i Jon Watts actionkomedi. Clooney klargjorde att efter att en teatralisk affär för filmen föll igenom, vilket resulterade i en begränsad release i ‘ett par hundra biografer,’ återvände både han och Pitt delar av sina löner. Han tillade: ‘Ja, vi ville att den skulle släppas [i bio]. Vi har haft några stötar längs vägen, det händer.’ Clooney upprepade sin besvikelse över den begränsade släppet men erkände att filmen fortfarande kommer att nå en bred publik, även om en bredare release hade varit att föredra. Filmen markerar första gången Clooney och Pitt delat skärm sedan 2008 Burn After Reading. I detta nya projekt spelar det ikoniska paret fixare som får i uppdrag att dölja brott, men finner sig motvilligt samarbeta när de tilldelas samma arbete. Vid premiären reflekterade Clooney över hans långvariga professionella och personliga relation med Pitt. ‘Det finns inget bra med det,’ skämtade han till People. Investera i filmindustrin: En översyn av Brad Pitt och George Clooneys senaste film “Wolfs”

I den senaste Apple TV+-filmen “Wolfs” spelar Brad Pitt och George Clooney två fixare som tvingas samarbeta för att täcka upp ett brott. Men kritikerna är inte imponerade och kallar filmen för “rörig” och “obärlig komedi”. Trots en rekordbudget för en streamingfilm, verkar det som att regissören Jon Watts förlitade sig för mycket på stjärnornas status för att göra filmen till en kassasuccé.

Kritikerna hävdar att handlingen är platt och att skämtet kretsar kring att ingen av karaktärerna vill jobba med den andra. Det upprepas gång på gång, utan någon nytänkande eller frisk humor. Att titta på “Wolfs” är som att höra ens barn fråga “Är vi framme än?” om och om igen.

Sammanfattningsvis, “Wolfs” verkar vara en besvikelse och har inte levt upp till förväntningarna trots de kända skådespelarna i huvudrollerna. Det är en film som upprepar sig själv om och om igen, utan att erbjuda något nytt eller spännande för publiken. Så, om du funderar på att investera i filmindustrin, kanske det är bäst att se på andra alternativ för att maximera din avkastning.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version