Jennifer Lopez och Ben Affleck kämpar för att vänligt dela sina tillgångar, men processen har inte varit lätt

Jennifer Lopez och Ben Affleck förhandlar om slutet på sitt tvååriga äktenskap med hjälp av kändisadvokaten Laura Wasser, och en källa berättade för People att deras pågående skilsmässa ‘har potential att bli ful’ eftersom de inte skrev något äktenskapsförord.

Källan noterade att ‘det finns vissa knäckpunkter när det gäller ekonomin’ mellan superstjärnan, 55, och den tvåfaldiga Oscar-vinnaren, 52, som rymde till The Little White Chapel i Las Vegas.

I sin skilsmässansökan skrev Lopez, som angav deras separationsdatum som den 26 april 2024, att deras tillgångar var ‘okända’.

Enligt kalifornisk lag anses endast den inkomst och de tillgångar de tjänade under sitt kortvariga äktenskap som ‘gemensam egendom och föremål för fördelning’.

Detta inkluderar den Beverly Hills-herrgård de köpte för 60,8 miljoner dollar förra året och ett antal projekt och samarbeten de har gjort sedan de gifte sig.

De är för närvarande i mediation, vilket är ett mindre formellt, snabbare alternativ till en traditionell skilsmässa.

Enligt Wagner & Blochs webbplats är ‘skiljemedling en alternativ tvistlösningsprocess där en tredje parts medlare vägleder ett par som separerar för att lösa frågor relaterade till fördelning av egendom, vårdnad om barn, underhåll och andra skilsmässofrågor’.

Det har påståtts att Affleck är ‘lycklig’ när han långsamt flyttar in i sitt nya hem i ett grannskap han älskar mitt i pågående skilsmässoförfaranden från Jennifer.

En källa berättade för People att Ben ‘mår bra’ och ‘långsamt flyttar in i sitt nya hem’ efter att flyttbilar nyligen setts vid det gemensamma hemmet han delar med Jennifer.

Insidern förklarade: ‘Han är där han vill vara: nära sina barn och i ett grannskap som han älskar. Han gillar också att arbeta och är mycket fokuserad på det positiva.’

Ben avslutade escrow på sin 20,5 miljoner dollar fem sovrum, sex badrum Brentwood-herrgård den 24 juli, vilket också var Jennifers födelsedag.

Samtidigt verkar Lopez ha haft svårt att hitta ett nytt hus ända sedan maj när paret satte sin 68 miljoner dollar 12-sovrums Crestview Manor-herrgård till försäljning.

Under skilsmässan verkar Jennifer också må bra enligt en källa som hävdade att ‘hon känner sig fortfarande väldigt lyckligt lottad’ trots ‘en viss bitterhet’ kring uppbrottet.

‘Hon försökte så hårt att få det att fungera och det spelade ingen roll för Ben. Hon är omgiven av familj, vänner och sina barn,’ berättade insidern för People.

Jennifer och Ben separerade juridiskt den 26 april, varefter skådespelerskan lämnade in skilsmässa i LA County Superior Court den 20 augusti och hänvisade till ‘oundvikliga olikheter’.

Efter skilsmässan spekulerades det att Ben dejtade RFK Jr:s dotter, Kick Kennedy, efter att de setts tillsammans på olika utflykter i Los Angeles.

På onsdagen påstods det att Jennifer var ‘mycket upprörd’ över Ben medan rykten gick om att han hade ‘hängt’ med Kick de senaste veckorna.

Ben’s representant förnekade dock bestämt rapporterna och berättade för People: ‘Det finns ingen sanning i något av det. Jag vet inte ens om de känner varandra.’

Jennifer och Ben träffades först på inspelningsplatsen för Martin Brests biosuccé Gigli 2001, men avbröt plötsligt sitt bröllop bara tre dagar före bröllopet 2004.

De gifte sig sedan med andra personer, medan Jennifer utbytte löften med Marc Anthony 2004, medan Ben gick ned för altaret med Jennifer Garner 2005.

Men efter att ha separerat från sina respektive partners återförenades de till slut 2021.

Det superstjärniga paret gifte sig först på en kapell i Las Vegas i juli 2022, följt av en större ceremoni på hans egendom i Georgia följande månad.

Paret gick sedan skilda vägar tidigare i år, och det påstods att de hade ‘planerat’ sin skilsmässa innan Jennifers inlämning den 20 augusti.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version