Investeringar i Gavin & Stacey: Storpublik samlas för sista inspelningen på Barry Island

James Corden sa att han kände sig ‘överväldigad’ när massor av walesare kom för att titta på inspelningen av det sista avsnittet av Gavin & Stacey. Den engelska skådespelaren, 46 år gammal, tog selfies med fans på Barry Island när ensemblen kom för att spela in den kommande julspecialen på tisdagen. Att tala till BBC Breakfast på inspelningsplatsen sa James att den enorma publiken av sitcom-fans var ‘underbar’ och ‘fantastisk’. ‘Hade du förväntat dig en uppslutning som denna?’ Frågades James, varpå han svarade: ‘Jag vet inte riktigt, vi hade inte riktigt tänkt på det. Men det är underbart, det är fantastiskt.’ ‘Det är överväldigande. Det faktum att detta förmodligen är sista gången vi kommer att vara här, det är underbart.’

Under tisdagen delade han en bild på baksidan av Joanna och Ruth och skrev: ‘Dag 2. En sista gång på ön x’. Även Joanna postade en bild av sin trailer med texten: ‘Oj, vi börjar! Jag är så exalterad!’ Hon skrev på bilden: ‘Första dagen!!!!!’ och taggade BBC och BBC iPlayer samt hashtagade Gavin And Stacey.

I scenen som spelades in på tisdagen avslöjades det att Nessa har börjat på ännu ett jobb: att köra passagerare på Barry Island i en rickshaw. Nessa’s varierade karriär inkluderar jobb som vägie för ett stort varumärke, producent för BBC och, mer likt hennes nuvarande roll, lastbilschaufför. Hon påstås ha kört för Gladys Knight and the Pips, The Who och jordbruksföretaget Eddie Stobart Ltd.

Gavin & Stacey medskapare James och Ruth bekräftade att showen skulle återvända i maj, med inspelningar tillbaka på Barry Island, efter att ha senast sänts en julspecial 2019. Fans kommer att få reda på vad som har hänt under den femåriga pausen på juldagen i år, efter att det föregående avsnittet blev det mest sedda icke-sportevenemanget på ett decennium.

Mathews frånvaro på tisdagen kommer att påminna fans om hans påstådda fejd med James. Paret var bästa vänner under och efter Gavin And Stacey, men misslyckades med att göra sig ett namn som duo, trots flera försök.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version