Jessica Simpson imponerande när hon anlände till LAX-flygplatsen på tisdag i en stilren outfit. Skådespelerskan, 44 år gammal, visade upp sin slanka fysik i en lång grön miniklänning med bohemiskt broderidetaljering runt bröstet. Med en touch av djärvhet visade sångerskan en glimt av sin spetsiga svarta BH medan hon höll huvudet nere på väg till sitt flyg. Hon matchade klänningen med några röda platåklackar och en röd kappa med blå fjädrade manschetter, medan Jessica bar sina nödvändigheter i en stor leopardtryckt väska. Stjärnan avslutade sin look med några eleganta solglasögon och ett kaxigt guld- och blått halsband, medan hennes platinablonde lockar flöt över hennes axlar.

Visar upp sin avsmalnade figur, den tidigare realitystjärnan erkände tidigare år 2019 att hon hade gått ner 100 pund nästan sex månader efter att hon födde sin tredje dotter, Birdie. Hon följde en måltidsplan och gick 14 000 steg om dagen med hjälp av kändistränaren Harley Pasternak, och har sedan dess delat uppdateringar från gymmet medan hon har behållit viktminskningen genom åren. I september 2022 sa Jessica att hon är glad att “tjäna pengar på” pratet kring hennes svängande vikt. Stjärnan erkände att hennes vikt har varit föremål för spekulation i åratal, och det var faktiskt en av anledningarna till att hon bestämde sig för att starta sin egen klädkollektion, The Jessica Simpson Collection.

Samtidigt, i sin memoarbok Open Book, avslöjade Jessica att hon blev nykter år 2017, och tog till Instagram för att dela en bild av sig själv mitt i sitt missbruk. Det obehagliga fotografiet visar den blonda skönheten som inte alls ser ut som sin vanliga jag, medan hon bär en rosa träningsdräkt när hon sitter i ett mörkt rum. I den ursprungliga bildtexten skrev Simpson: “Den här personen på morgonen den 1 november 2017 är en oigenkännlig version av mig själv.” Hon fortsatte: “Jag hade så mycket självupptäckt att låsa upp och utforska. Jag visste i just detta ögonblick att jag skulle tillåta mig själv att ta tillbaka mitt ljus, visa seger över min interna kamp om självrespekt, och våga sig ut i världen med skarp klarhet.”

Slutanalys: Artikeln handlar om Jessica Simpson och hennes viktminskningsresa, samt hennes beslut att starta en klädkollektion baserat på spekulationer kring hennes vikt. Hon har också delat med sig av sitt missbruk och resan mot nykterhet. Det är en berättelse om självupptäckt, självrespekt och personlig utveckling, vilket kan inspirera andra att ta kontroll över sina liv och göra positiva förändringar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version