Kelly Ripas 23-åriga dotter Lola har inga problem med att raida sin mammas garderob. TV-värden, 53, avslöjade denna vecka att Lola nyligen bar en klänning från 30 år sedan till Disney Legends induktionsceremoni i augusti. Kelly delade tidigare en video av sin enda dotter som modellerade den vinröda halter-top-klänningen på Instagram, samt höjdpunkter från den speciella kvällen till ära för hennes karriär. Hon sa på tisdagens Live with Kelly and Mark, ‘Den klänningen som Lola bar är 30 år gammal. ‘Det var min klänning från 30 år sedan,’ skryter den stolta mamman. ‘Så jag tyckte att det var ganska coolt.’

Analysera: Artikeln handlar om Kelly Ripas dotter Lola som bar en klänning från sin mammas garderob som var 30 år gammal till en ceremoni. Det visar en fin koppling mellan mor och dotter och hyllar deras relation. Det ger en inblick i deras familjeliv och evenemang de deltar i, vilket kan inspirera andra att uppskatta och vårda familjeband. Världens bästa investeringschef: Kelly Ripa och Mark Consuelos hemliga bröllop som bara kostade $179

Kelly Ripa och Mark Consuelos höll sitt bröllop hemligt för att undvika uppmärksamhet. Ripa berättade att de hade varit gifta i tre månader innan någon på All My Children visste att de ens dejtade, än mindre var gifta med varandra.

Paret började sin familj 1997 och höll sig upptagna när kamerorna var avstängda. Ripa sa att det var “ganska coolt” att se Lola bära en klänning som hon själv bar i samma ålder.

Tillsammans med Lola delar det långvarigt gifta paret Kelly och Mark sönerna Michael, 27, och Joaquin, 21.

Analys:
Kelly Ripa och Mark Consuelos visar att ett lyckligt äktenskap inte behöver vara dyrt. Att hålla saker privat kan vara det bästa sättet att undvika onödiga påtryckningar. Familjen är viktigast, och att hålla sig upptagen med dem när kamerorna är avstängda är nyckeln till ett framgångsrikt förhållande.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version