Intern evakuering i Slettebakken menighets eldresenter på grund av brand – ingen skadade rapporterade

Det pågår för närvarande en intern evakuering i Slettebakken menighets eldcenter där det har rapporterats om brand i delar av konstruktionen. Enligt Vest politidistrikt har ingen skadats och nödtjänsterna är på plats.

Vaktkommandör Jostein Steinsland-Hauge vid 110-centralen informerar att det brinner i en del av konstruktionen och att det är utmanande att lokalisera branden. Brandmännen arbetar med punktsläckning och detta har en god effekt. Byggnaden är uppdelad i brandceller och invånarna har evakuerats till andra delar av byggnaden där det inte finns någon brand.

Det finns inga synliga lågor eller mycket rök enligt Steinsland-Hauge, och det finns inga indikationer på att branden var anlagd. Åtta lägenheter har evakuerats och brandmännen har upptäckt värme i väggarna.

Polisen uppger att detta inte påverkar biltrafiken eller spårvagnstrafiken i området. Vaktkommandören säger att de närmar sig att rapportera att branden är under kontroll, men har ännu inte gjort det. Situationen på platsen är under kontroll.

Rökdykare är på väg in i byggnaden för att kontrollera situationen.

Analys:
Den här artikeln handlar om en intern evakuering på grund av en brand i Slettebakken menighets eldcenter. Inga personskador har rapporterats och nödtjänsterna är på plats för att hantera situationen. Brandmännen arbetar med att släcka branden och invånarna har evakuerats till säkra områden. Polisen uppger att trafiken inte påverkas och att situationen är under kontroll. Det är viktigt att följa nyheterna och vara medveten om händelser som dessa för att kunna skydda sig själv och sina tillgångar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version