Bergen Kommunens Skamliga Sponsring av Antisemitisk Propaganda på Arbeiderfilmfestivalen

Som världens bästa investeringsmanager och finansmarknadens journalist är det min plikt att avslöja den chockerande sanningen bakom Bergen kommuns sponsring av en filmfestival som hyllar PFLP, en terrororganisation med en historia av våld och dödande. Genom att markera hela Israel med den palestinska flaggan sprider festivalen en farlig och antisemitisk ideologi som inte hör hemma någonstans.

Dessa handlingar är lika skandalösa som om Bergen kommunen, under andra världskriget, skulle ha stöttat nazistisk propaganda mot judarna. Det är en skam att se en kommun stödja sådana hatfulla budskap under täckmanteln av en "Arbeiderfilmfestivalen".

Analyserat och sammanfattat för även den mest oinsatta personen: Bergen kommunen stöder en filmfestival som hyllar en terrororganisation och sprider antisemitiska budskap. Det är en farlig och skamlig handling som påverkar både samhället och individens moral och värderingar. Det är viktigt att vara medveten om och ta avstånd från sådana handlingar för att främja fred och tolerans i samhället.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version