Laura Hamilton delade en het kyss med den gifta affärsmannen James Pettigrew under en romantisk getaway på Costa Brava, Spanien.

En plats i solen värd Laura, 42, bekräftade sin romans med James, 44, när de delade flera kyssar i deras bil.

Efter deras hemliga kyssar kom paret ut ur bilen och skrattade.

Laura visade upp sin imponerande fysik i en ljusgrön bikinitopp och svarta jeansshorts.

TV-presentatören, som har filmat i Spanien för programmet, verkar blanda affärer med nöje när hon tog lite tid från sitt schema för att spendera tid med James.

Laura antydde att hennes romans med James tog slut efter att ha delat en lättsam video om att dejta igen.

Men paret såg mer än förälskade ut när de hade roligt tillsammans under sin getaway.

Laura delar sonen Rocco, 10, och dottern Tahlia, 9, med sin mäklarexmake Alex Goward, som hon gifte sig med 2012 och skilde sig från 2022.

Presentatören har enligt uppgift träffat VD:n sedan januari på Scottish FA Cup Final i maj medan de njöt av företagsbiljetter till matchen mellan Old Firm-rivalerna Celtic och Rangers.

Parets spirande romans har ‘upprört’ James frånskilda fru, med en vän som berättar för MailOnline att Jackie ‘inte visste’ att hennes man dejtade Laura i början av deras förhållande och nu går igenom en smärtsam skilsmässa.

I augusti berättade Laura för The Sun’s Fabulous Magazine: ‘Jag dejtar. Jag har kul. Nej, jag använder inte appar. Jag har försökt de senaste tre åren.

Analys:
Artikeln handlar om Laura Hamiltons romantiska semester med den gifta affärsmannen James Pettigrew i Costa Brava, Spanien. De delade öppet kyssar och hade kul tillsammans, vilket har upprört James fru och lett till en smärtsam skilsmässa. Laura har två barn med sin före detta make och har varit romantiskt involverad med James sedan början av året. Detta kan påverka både deras personliga liv och arbetsliv, och visar på komplexiteten i mänskliga relationer och dess konsekvenser. Laura Whitmore avslöjar sin syn på dating och föredrar att träffa människor naturligt istället för genom appar. Hon berättar att hennes kändisskap ofta startar konversationer med potentiella partners. Trots att hennes romantik med James upprör hans fru, verkar paret mer än förälskade under sin semester. Whitmore har tidigare testat dejtingappar men föredrar att träffa människor på ett organiskt sätt.

Analys: Artikeln handlar om TV-stjärnan Laura Whitmore och hennes syn på dating. Trots att hon är känd och lätt igenkänd av främlingar, föredrar hon att träffa människor naturligt istället för att använda dejtingappar. Hennes romantik med James har skapat en del kontroverser, men paret verkar vara lyckliga tillsammans. För läsare kan detta ge en inblick i hur kändisar navigerar datingvärlden och hur deras personliga liv påverkar deras karriär och rykte. Investera Smart: Hur Laura Hamiltons kärleksliv påverkar hennes ekonomi och ditt. Laura Hamilton, känd från A Place In The Sun, avslöjar hur hon hanterar kärlekslivet samtidigt som hon håller koll på sin ekonomi. Upptäck hur hennes inställning till dating och monogami kan ge dig insikter i hur du kan maximera din ekonomiska framgång.

Analysera: Laura Hamilton, med sin internationella livsstil och krav på monogami, visar att balansen mellan kärlek och ekonomi är avgörande. Genom att förstå hennes strategier kan du lära dig att investera smart och maximera din ekonomiska potential. Ta kontroll över ditt kärleksliv och din plånbok med insikter från en av de mest framgångsrika investerarna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version