Investera i mode: Dascha Polanco imponerar i en svart stjärnbh på Marc Jacobs New York Fashion Week event

Dascha Polanco, den dominikanska skådespelerskan som blev känd i Orange Is The New Black 2013, visade upp sig i en djärv bh och neon gröna jeans på ett evenemang under New York Fashion Week. Tillsammans med svart choker och massiva silverhängen poserade hon bredvid en vän. Evenemanget hölls i samarbete med HighSnobiety på BOOM, beläget på Standard Highline.

Bland gästerna fanns Paramores Hayley Williams och Cardi B:s frånskilda make Offset. Offset bar en vit skjorta med svart slips och långa svarta shorts med silverkedjor över en ficka. Han avslutade sin look med svarta solglasögon och knappar längs sidan av shortsen.

Hayley Williams såg bedårande ut i allt svart med en ärmlös läderklänning och transparenta svarta handskar. Andra närvarande inkluderade Selah Marley, dotter till Lauryn Hill och Bob Marleys son Rohan, som imponerade i en helvit outfit.

Denna glamorösa händelse var full av kändisar och modemedvetna personer som alla visade upp sina unika stilar och personligheter genom sina klädval och accessoarer. Att delta i sådana evenemang kan vara en investering i ditt eget varumärke och din image, och det kan också ge insikter om de senaste trenderna och hur du kan anpassa dem till din egen stil.

Att vara närvarande vid modeevenemang kan också ge dig möjligheter att nätverka med branschexperter och potentiella samarbetspartners. Genom att visa upp din egen stil och personlighet kan du skapa en starkare närvaro inom modevärlden och öppna dörrar till nya möjligheter och projekt.

Sammanfattningsvis kan investeringar i mode och närvaro vid modeevenemang vara en strategi för att bygga ditt varumärke, nätverka och skapa möjligheter för framtida framgångar inom modebranschen. Att vara medveten om de senaste trenderna och delta i sådana evenemang kan hjälpa dig att utveckla din egen stil och skapa en starkare närvaro inom modevärlden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version