Helgens väderprognos: Sensommarvärmen fortsätter, men förändringar väntar nästa vecka

Enligt meteorologerna kommer den ovanligt varma sensommarvärmen att hålla i sig över helgen, med temperaturer som kan nå upp till 30 grader på västkusten. På söndagen kan dock värmeåskväder och eftermiddagsskurar dyka upp i västra delar av landet.

Men redan på måndagen väntas högtrycket ge vika för regnväder som kommer in från väster, med regn som sträcker sig över till östra delarna på tisdagen. Trots regnet ser det ut att vara sommarvärme på måndagen, innan temperaturerna sjunker på tisdagen till runt 15 grader.

Finns det hopp om att sensommarvärmen återvänder? Enligt de senaste prognoserna kan det komma ett nytt högtryck vecka 37 och in i början av vecka 38, vilket skulle kunna ge varmare temperaturer igen. Men det är långt fram och prognoserna kan ändras.

Så passa på att njuta av helgens värme medan den varar, och håll dig uppdaterad på väderförändringarna som väntar nästa vecka. Det ser ut att bli en skiftande period med både sol och regn, så var förberedd och ta vara på sensommarens sista dagar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version