Cristiano Ronaldo och Georgina Rodriguez verkade missa den verkliga handlingen under en resa på sin superyacht i Frankrike på torsdagen. Paret kunde inte hålla händerna borta från varandra, då fotbollsspelaren, 39 år gammal, sågs busigt placera en hand på modellens bakdel innan han gick in för en kyss. Medan de var upptagna med att visa sin kärlek, seglade ett par – som var helt nakna – förbi på sin båt. Mannen och kvinnan visade upp en mycket mysig display under den busiga nakna utflykten, medan Georgina och Ronaldo verkade distraherade. Paret, som nyligen var i Venedig för Filmfestivalen, tog bilder med sina mobiltelefoner medan de fortsatte att njuta av sin lyxiga getaway.

Paret stod på båtens däck och diskuterade att gå i vattnet medan de visade upp sina fantastiska fysiker när de njöt av solstrålarna. Georgina såg sensationell ut när hon visade upp sin avundsvärda sandglasfigur i en röd trosa bikini. WAGen drog tillbaka sitt bruna hår i en låg knut innan hon la till ett par snygga solglasögon och en pärlhalsband till sin look. Cristiano visade samtidigt upp sina vältränade magmuskler när han gick utan tröja i ett par enkla svarta badbyxor. Paret, som nyligen har väckt rykten om giftermål, har semestrat på sin lyxyacht runt Frankrike.

Efter att ha pratat på däck utförde idrottsstjärnan en sensationell dyk och flip in i havet, medan Georgina sågs använda trapporna. Efter deras simtur sågs Cristiano svepa in sig i en handduk när paret torkade av sig. Även om paret har semestrat med sina fem barn, sågs de inte på yachten, vilket antyder att paret njöt av en romantisk utflykt. Det kan till och med ha varit en smekmånad eftersom rykten har cirkulerat att paret har gift sig i hemlighet.

Georgina och Rodriguez har varit ett par sedan 2016 och har två barn tillsammans. Hon är också styvmor till hans tre andra barn. De väckte uppståndelse förra månaden när Ronaldo, i en omgång av Mr. and Mrs. på hans nya YouTube-kanal, kallade Georgina sin ‘fru’. Paret verkade också båda bära vigselringar i videon. De har inte tidigare gått ut offentligt med någon vigselceremoni eller kommenterat ryktena.

Georgina och Cristiano träffades kändes medan hon arbetade som försäljningsassistent i Madrid, när de fångade varandras blickar över ställningarna i en Gucci-butik 2016. Sedan de träffades har Georgina följt femfaldiga Ballon d’Or-vinnaren Ronaldo från Madrid till Turin till Manchester och nu Al Nassr. Ronaldos äldsta son Cristiano Jr. föddes i USA 2010 men togs omedelbart tillbaka till Madrid för att växa upp i Spanien. Identiteten på hans mor är okänd.

I juni 2017 överraskade dåvarande Real Madrid-stjärnan fansen med nyheten att han välkomnat tvillingarna Eva och Mateo genom en surrogat, och bara en månad senare meddelade han och Georgina att de väntade sitt första barn tillsammans. Paret välkomnade dottern Alana i november samma år. I oktober 2021 avslöjade paret att de väntade tvillingar och berättade att parets ‘hjärtan är fyllda av kärlek.’

Tragiskt nog, i april 2022, avslöjade paret att det hade varit komplikationer under förlossningen och deras spädbarn dog vid förlossningen. I ett hjärtskärande uttalande delade de med sig av att deras dotter Bella var det enda som gav dem styrka vid den tiden. Ronaldo har tidigare sagt att han vill ha sju barn, för att matcha sitt ökända tröjnummer och livsstilsmärke CR7. Han bekräftade under Euro 2024 att det skulle vara hans sista Europamästerskap.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version