“Beetlejuice Beetlejuice” – En recension av den oväntat roliga filmen

Regi av Tim Burton, med Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O’Hara, Justin Theroux, Monica Bellucci, Jenna Ortega, Willem Dafoe

FILMRECENSION. Tim Burton är tillbaka med en fortsättning på spökkomedin “Beetlejuice”. Efter 36 år är det äntligen dags för uppföljaren som bjuder på en makaberdiscovariant med inslag av Mazzy Star och tveksamma dansnummer. En oväntat kul och knäpp upplevelse som är bättre, roligare, snyggare och tightare än originalet.

I denna vända får vi återigen träffa Beetlejuice och familjen Deetz, där tre generationer kvinnor står i centrum. Med en blandning av humor, skräck och underhållning tar filmen oss med på en spännande resa där kända ansikten som Michael Keaton och Winona Ryder återvänder till sina ikoniska roller.

“Beetlejuice Beetlejuice” är en film som överraskar och underhåller på samma gång. En måste-se för alla fans av originalfilmen och för de som gillar en dos skräck och humor i samma paket. Missa inte denna spännande uppföljare som tar oss tillbaka till den skeva och underhållande världen skapad av Tim Burton.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version