Sophie Kasaei avslöjar om Charlotte Crosby kommer tillbaka till Geordie Shore

Sophie Kasaei, 34, som nu också är med i The Only Way Is Essex, spelade tillsammans med Charlotte, 34, på Paramounts, tidigare E4’s, Geordie Shore från dess början 2011 till 2024.

Charlotte lämnade första gången showen 2016, men hade dykt upp regelbundet sedan sin återkomst 2022. Hon är för närvarande med i den australiska versionen av programmet, Aussie Shore.

Sophie, även om hon fortfarande är en del av ensemblen i september, tog pauser från serien från 2013 till 2016 och från 2019 till 2022.

Skönheten, som för närvarande dejtar TOWIE’s Jordan Brook, 29, berättade för The Sun om vad framtiden hade i beredskap för Charlotte och Geordie Shore.

Sophie började: ‘Charlotte kommer alltid vara min bästa vän. Charlotte är en tjej som jag kanske inte ser på månader och månader, men när jag ser henne är det som om ingenting någonsin är annorlunda.

‘Hon kommer alltid vara min bästa vän, jag avgudar den tjejen. Hon har det vackraste livet. Hon har allt hon ville ha och är överallt hon ville vara, och vi kommer alltid att stödja varandra och vi pratar varje dag.’

Hon sa om Charlotte återvänder till Geordie Shore: ‘Vem vet… Jag vet inte. Jag skulle älska det. Men jag tror att Charlotte har sitt eget pågående nu. Hon har sitt eget modevarumärke, hon har en bebis och hon har Jake. Men med Geordie Shore, vet man aldrig, man vet aldrig vem som kommer tillbaka.’

Charlotte lämnade programmet för andra gången efter en fight med Sophies kusin Marnie.

TV-personligheten sågs storma ut efter en het diskussion med sin medstjärna om en barnstol och insisterade på att hon hade slutat för gott.

Charlotte flög hem tidigt från inspelningen av den kommande serien av Geordie Shore på Cypern, och hon och Marnie slutade senare följa varandra på sociala medier.

Stjärnan bröt sedan ihop i tårar på sin podcast Always On, där hon avslöjade att hon hade slutat showen ‘för alltid’ och inte skulle återvända.

Hon sa: ‘Det slutade så fruktansvärt fel. Jag vet inte varför men hela serien, upptäckte jag senare, var lite konstig.’

Medan Charlotte inte nämnde Marnie, medgav hon: ‘Det var en dum argument, över en barnstol av allting, som eskalerade. Och jag bara gick.’

Sophie är upptagen med att filma den trettiofjärde serien av TOWIE, tillsammans med pojkvännen Jordan.

På lördag antydde hennes medstjärna Ella Rae Wise, 24, att det var en fejd i ensemblen när Harry Derbidge inte gillar hennes förhållande med Dan Edgar, 34.

Serie 34 ser alla från serie 33 återvända, inklusive Dans ex Amber Turner, och den kommer att ha totalt 11 avsnitt.

Serien började på Cypern den 25 augusti och kommer att avslutas den 3 november, med sändning varje söndag på ITVBe och ITVX.

Analys: Artikeln handlar om Sophie Kasaei som avslöjar om Charlotte Crosby kommer att återvända till Geordie Shore. Det ger insikt i deras relation och Charlotte’s historia med programmet. Det nämner också andra relevanta detaljer om TOWIE och pågående händelser i serien. För fans av reality-tv ger detta en spännande inblick i deras favoritprogram och dess deltagare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version