Jonas Rouhi: Från Juniorlaget till Serie A Debuten i Juventus

Jonas Rouhi, 20 år, har haft en fantastisk månad med ett nytt kontrakt, uppflyttning till Juventus A-lag och Serie A-debut. Han berättar att han är en del av Thiago Mottas projekt och att han långt ifrån är färdig som fotbollsspelare.

För cirka fyra år sedan lämnade Rouhi BP:s U17-lag för att spela med Juventus juniorlag. Efter att ha tränat med A-laget under en tid, imponerade han stort på tränaren Thiago Motta och belönades med ett nytt kontrakt till 2028 och en plats i A-laget.

Den 26 augusti gjorde Rouhi sin Serie A-debut i bortamatchen mot Hellas Verona. Han beskriver det som en pirrig men fantastisk upplevelse och är glad över chansen att spela på hög nivå.

Rouhi berättar att relationen med Thiago Motta är mycket bra och att tränaren tror på honom vilket är viktigt för hans utveckling som spelare.

Hans mål för året är tydligt – att ta en plats i startelvan och vinna både Champions League och Serie A. Han är övertygad om att om han fortsätter att prestera på samma nivå kommer han få chansen att starta matcher.

Det är tydligt att Rouhi har en ljus framtid framför sig och att han har potentialen att nå långt i sin fotbollskarriär. Att vara en del av Juventus A-lag och få spela i Serie A är en enorm bedrift och något som han har kämpat hårt för att uppnå. Med rätt inställning och fortsatt arbete kan han uppnå stora framgångar i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version