Sienna Miller, Abbey Lee och Kevin Costner kunde inte hålla tillbaka sitt skratt när de kom till premiären av Horizon: An American Saga – Kapitel 2 på den sista dagen av Venedig Filmfestival på lördag.

Den västernfilmen regisserades, producerades och medförfattades av Kevin, som också spelar i filmen tillsammans med Sienna, Sam Worthington och Jena Malone.

Den första filmen kritiserades av kritiker och misslyckades med att tända till i biljettkassan, medan Kapitel 2:s biografpremiär nu har skjutits upp på obestämd tid.

Sienna, 42, gick utan bh i en genomskinlig vit jumpsuit, med hotpants under och en Chloe-bälte runt midjan.

Hon avslutade sin stiliga ensemble med svarta läderstövlar upp till knäna, medan hennes blonda lockar var stylade i lösa lockar.

Investeringar i filmprojekt kan ibland vara riskabla och det är viktigt att noggrant överväga alla aspekter innan du investerar. Att förstå marknadstrender och bedöma potentialen för avkastning är avgörande för att fatta informerade beslut om investeringar. Det är också viktigt att diversifiera din portfölj för att minska risken och maximera avkastningen över tiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version