Sienna Miller välkomnade sitt andra barn tidigare i år vid 42 års ålder. Skådespelerskan berättar i veckans nummer av Stellar Magazine att hon inte kan rekommendera sent moderskap nog. American Sniper-stjärnan välkomnade en flicka, vars namn hon inte har avslöjat, med pojkvännen Oli Green i januari.

‘Min egen erfarenhet av moderskapet 12 år senare är helt annorlunda,’ sa den brittiska stjärnan till tidningen. ‘Jag är en helt annan person. Människor har ofta mycket att säga om att få barn i 40-årsåldern som kvinna, men jag kan inte rekommendera det nog. Jag känner mig väldigt lycklig.’

Sienna fortsatte med att säga att hon har haft lätt att balansera moderskap och karriär. ‘Jag har precis avslutat mammaledigheten. Min bebis är åtta månader gammal. Det är fantastiskt, med denna stora fokus på den kvinnliga upplevelsen i Hollywood, kan jag ta med min bebis överallt och de måste sluta filma för mig,’ sa hon. ‘Jag ammar fortfarande. Jag har pumpat och skickat mjölk till hotellet, och du får det bara att fungera,’ fortsatte Sienna.

‘I’m equally fulfilled by both things. And I’m lucky that I’m in a job where I can have my baby at work.’ Sienna, 42, och Oli, 27, kopplades först ihop i februari 2022 och välkomnade sin babydotter tillsammans för åtta månader sedan.

I en ärlig intervju sa Sienna att att få sitt andra barn har varit en ‘katartisk, helande upplevelse.’ Den blonda skönheten sa: ‘Jag är i himlen. Det har varit en katartisk, helande upplevelse, som låter lite flummigt, men det är förankrat på ett sätt som speglar det liv som jag vill leva.’

Hon förklarade att den 11-åriga åldersskillnaden mellan hennes döttrar är ‘egentligen ganska användbar eftersom den ena är liten och bärbar, och den andra blir alltmer självständig.’

Sienna marknadsför för närvarande sin nya film – Kevin Costners västern-epos, Horizon: An American Saga. Omfamnande att vara mamma igen i hennes tidiga fyrtioårsåldern, genomgår Sienna en renässans där fans och kommentatorer förklarar att den brittiska skådespelerskan ‘aldrig har sett bättre ut’ trots arbetskraven och att ha en ung familj.

Varumärkes- och kulturexperten Nick Ede berättade för MailOnline att han förutspår att Sienna kan vara på väg att ‘stjäla kronan för att bli Storbritanniens största Hollywood-stjärna.’ Han sa: ‘Sienna har sett efter sig själv och fått sig redo för röda mattan, med vetskap om att detta kommer att vara hennes stora återkomst till bioduken och att alla ögon kommer att vara på henne. Hon har gjort allt rätt och hon behärskar The Croisette’ – Cannes hjärta.

Siennas genombrottsroller kom för 20 år sedan i Layer Cake och Alfie – men trots att hon fick beröm för American Sniper har hennes skådespelarkarriär inte konsekvent nått samma höjder. Experter förutspår att 2024 är året då hon kliver ut ur skuggorna efter att ha överglänsats i år av pojkvänner som Jude Law och Orlando Bloom samt påstådda älskare som Leonardo DiCaprio, Daniel Craig och Brad Pitt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version