Alexander Axén blir sportslig rådgivare för Örebro SK i superettan

Alexander Axén har utsetts till sportslig rådgivare för Örebro SK i superettan. Han kommer att fortsätta som allsvensk expert för Max samtidigt. Axén kommer att förstärka klubben som har haft svårt att hålla sig kvar i superettan de senaste tre säsongerna och riskerar att åka ur den näst högsta serien.

– Det känns bra att vi har hittat en bra lösning där vi får in Alexander som en extra resurs. Han kommer att hjälpa oss att bedöma spelet och spelarna mer objektivt med nya ögon utifrån. Dessutom kommer han att fungera som bollplank och stöd samt delta i våra diskussioner och förberedelser inför träning och match, säger Christian Järdler, tränare och sportchef i ÖSK.

Axén kommer att delta i ett antal träningspass varje vecka för att stödja laget i den avgörande fasen av säsongen. Han kommer även att fortsätta som tv-expert för Max parallellt med sitt arbete för ÖSK.

– Han fortsätter som vanligt, säger Pär Andersson, fotbollschef på tv-bolaget Max.

Genom att addera Alexander Axén till laget hoppas Örebro SK kunna skapa bättre förutsättningar för en lyckad avslutning på säsongen och förhoppningsvis undvika nedflyttning. Med hans erfarenhet och insikter kan han bidra till att lyfta laget till nya höjder.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version