Danielle Lloyd avslöjar sin hemlighet för att behålla sin trimmade figur efter att ha avstått från kosmetisk kirurgi. Den tidigare Miss GB, 40 år gammal, har tidigare genomgått fettsugning, en brasiliansk rumplyft, en bröstförstoring, ögonlyft och käkstramningsingrepp. Men nu vägrar hon att gå under kniven igen och har till och med löst upp sina läppfillers i sökandet efter en mer naturlig look. I en exklusiv chatt med MailOnline avslöjade fembarnsmamman att hon har hittat en annan metod för viktnedgång – att ta ketonsupplement. ‘De hjälper mig att må bra och de bränner även fett,’ förklarade hon.

Ketoner är molekyler som levern naturligt producerar och använder som bränsle när den har låg energi från kolhydrater – bränner fett för bränsle. På senare tid har flera kändisar vänt sig till Ozempic för viktnedgång – en veckovis injektion som hjälper till att sänka blodsockret genom att få bukspottkörteln att producera mer insulin som också kan resultera i viktnedgång. Även om Danielle inte har gått den här vägen, erkände hon: ‘Jag skulle inte säga aldrig. Men jag känner att jag vet hur man går ner i vikt.’

Det är bekymmer över hennes hälsa – och hennes barn – som även har fått henne att sluta gå under kniven. Modellen delar sönerna Archie, 14, Harry, 10, och George, 13, med exet Jamie O’Hara. Hon har sonen Ronnie, sex år, och dottern Autumn, två år, med maken Michael O’Neill. Hon genomgick en bröstförstoring och fettsugning efter att ha välkomnat Ronnie och förklarade: ‘Jag blev riktigt hårt trollerad för min viktuppgång och det fick mig att vilja göra det. Vid den tiden var jag glad att jag gjorde det för jag kände mig bra. Men nu ser jag tillbaka och tänker som, “Åh, min Gud. Jag satte mitt liv i fara. Tänk om jag inte vaknade?”

Genom att fokusera på hennes familj har Danielle lärt sig hur viktigt det är att inte ta deras säkerhet för given. I oktober blev hon indragen i ett skrämmande inbrott som såg tjuvar röja hennes hus efter föremål inklusive en £100 000 Richard Mille-klocka och ett guld Cartier-armband värt £20 000. Polisen tror att hon var måltavla för samma gäng som bröt sig in i Manchester City Jack Grealishs hem.

Sedan inbrottet har Danielle vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att förhindra att det händer igen, vara medveten om vad hon lägger ut på sociala medier och när. ‘Vi hade den bästa säkerheten i huset som du möjligen kan ha, men det händer ändå. Du måste vara riktigt försiktig,’ säger hon. ‘Jag försöker att inte lägga ut så mycket på sociala medier men efter något sådant känner du aldrig riktigt 100 procent säker. Det fick mig att inse att ha materiella saker spelar ingen roll. Jag vill bara vara lycklig.’

Analys: I denna artikel avslöjar Danielle Lloyd att hon har övergett kosmetisk kirurgi för att behålla en naturlig look och istället använder ketonsupplement för viktnedgång. Hon diskuterar också vikten av att prioritera sin hälsa och sin familjs säkerhet efter att ha varit inblandad i ett skrämmande inbrott. Genom att fokusera på en hälsosam livsstil och att vara försiktig med sociala medier, ger Danielle ett viktigt budskap om att prioritera hälsa och säkerhet över ytligheter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version