Delta Goodrem strålade i Preston, Lancashire, under sin uppträdande på BBC Radio 2’s Live in the Park-konsert

Delta Goodrem, 39, såg inget annat än sensationell ut när hon uppträdde på BBC Radio 2’s Live in the Park-konsert i Preston, Lancashire. Sångerskan tog scenen i en tajt helvit jumpsuit när hon sjöng för publiken på lördagen. Den djupt skurna, juvelprydda dräkten hade en halterneckkrage och utsvängda byxor. Den australiska musikern parat sin figursyttande outfit med en vit ruffle-ärmad cape som fladdrade bakom henne när hon stegade runt scenen på Moor Park. Hon höll sina honungsblonda lockar lösa och accessoriserade med enorma diamantörhängen.

Hearts On The Run-sångerskan såg ut att ha det bästa av sina liv när hon sjöng sina hits för publiken. Den mångtalade musikern tog även till pianot vid ett tillfälle innan hon hoppade upp och ner och uppmanade publiken att dansa med henne. Delta’s uppträdande kommer bara några veckor efter att hon uppdaterade fansen om sina bröllopsplaner. Förra månaden avslöjade hon att trots sin förlovning med långvarig pojkvän Matthew Copley har bröllopsplanerna fått stå tillbaka på grund av hennes hektiska schema. Stjärnan, som förlovade sig förra året, har varit så upptagen i sitt liv att paret ännu inte har haft tid att sätta sig ner och planera sin stora dag. I en exklusiv intervju med WHO-tidningen erkände Delta: ‘Fråga inte om bröllopet. Saker har varit väldigt upptagna, men en fantastisk typ av upptagenhet – den typen där jag aldrig har varit lyckligare.’ Den Born to Try-sångerskan antydde att medan paret ännu inte har spikat några detaljer, fokuserar de på att göra dagen perfekt för sig själva och sina nära och kära. ‘Det handlar om att planera dagen på ett sätt så att alla kan känna sig som de är inbjudna, men vi kommer att fortsätta på vägen för att upptäcka vad som gör dagen perfekt för oss.’ Delta och Matthew, som har varit tillsammans sedan 2017, förlovade sig under en romantisk resa till Malta förra september.

Andra märkbara artister på konserten inkluderade Sting som teasade en kommande samarbete med hip-hop ikonen Snoop Dogg när han tog scenen på BBC Radio 2’s scen i Lancashire. Innan hans huvuduppträdande erkände han blunt att hans ultimata ambition som sångare och musiker var att skapa musik som folk ‘bara fortsätter att framföra för evigt.’ Han avslöjade sedan att han har ett nytt projekt med rapparen, 52, eftersom paret har arbetat på en remixad version av Message In The Bottle, som ska släppas i november. Sting förklarade: ‘Jag och Snoop gjorde en inspelning av Message In A Bottle, som han har kallat något annat. Jag spelade gitarr och jag sjöng på den, men Snoop sjunger också på den, vilket är ganska en uppenbarelse för mig.’ ‘Han är en mycket trevlig man,’ la han till ömt. Musiklegenden fortsatte med att säga: ‘Jag gillar att spela hits, det gör jag verkligen, men du vet, det är mitt jobb att sjunga en låt jag kanske har skrivit för 40 år sedan med samma passion, samma nyfikenhet, samma energi som om jag hade skrivit den i eftermiddag, det är mitt jobb.’ ‘Jag lyckas alltid hitta någon liten inkrementell förändring som jag inte har utforskat tidigare, upptäckt tidigare som håller mig intresserad. Det är min quest, så du kanske hör något ikväll, det kan vara ett misstag.’ Den engelska musikern såg i sitt element när han tog scenen med en mycket färgstark prestanda, förbluffande gäster som var närvarande. Andra stjärnor som tog scenen inkluderade The Pet Shop Boys som imponerade publiken i futuristiska metalliska outfits när de sjöng sina hits. Dreams-sångerskan Gabrielle, 55, syntes också på festivalen och såg fantastisk ut i en orange och svart outfit. Sångerskan bar en silkesvart klänning för sitt framträdande och lade till en ljusorange cape. Hon avslutade sin look med ett par långa dinglande guldörhängen och en matchande bangle och svepte sitt blonda hår åt sidan när hon tog publiken med storm.

Analys: Artikeln beskriver Delta Goodrems sensationella uppträdande på en konsert, tillsammans med andra framträdanden av kända artister som Sting och The Pet Shop Boys. Den ger också en inblick i Goodrems hektiska liv och bröllopsplaner. För läsaren ger artikeln en underhållande inblick i kändisars liv och ger information om de senaste händelserna på musikscenen. Genom att inkludera bilder och detaljer om artisternas kläder och utseende, ger artikeln en fängslande läsupplevelse för fans och musikälskare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version