Katy Perry visade upp sig i ännu en bländande ljus och sportig look i helgen. Efter att ha gjort en snabb framträdande på Toronto International Film Festival för att stödja sin fästman Orlando Bloom på premiären av hans film The Cut, är sångerskan, 39, tillbaka i New York City. Domaren i American Idol visade upp sin smala figur i en highlighter grön 3/4-zip top med knälånga svarta leggings med samma gröna design längs sidorna av hennes ben. Katy höll sitt mörka hår uppsatt i en elegant hästsvans och bar solglasögon när den samlade folkmassan försökte få hennes uppmärksamhet. Atletiska träningsskor och en stor svart lädertoteväska kompletterade I Kissed a Girl-hitmakerns look. Synen kommer efter att Roar-sångerskan fick stark kritik både för att ha samarbetat med Dr. Luke på sitt album Women’s Work och för att ‘avleda’ från det faktumet. Fans anklagade henne för ‘gaslighting’ dem med sitt icke-svar på upprördheten över hennes arbete med musikproducenten Kesha som var inblandad i en tio år lång rättslig strid. Katys nya album fokuserar på ‘kvinnlig befogenhet’, vilket lämnade många fans ‘upprörda’ och ‘besvikna’ över Dr. Lukes medverkan. Fans av Teenage Dream-hitmakern var rasande och inte rädda för att lufta sina klagomål. ‘På vilket sätt svarade hon inte ens på frågan lol,’ skrev en fan på X (tidigare Twitter). En annan skrev: ‘Hon sa i princip ingenting??? Låt oss inte bli gaslightade här eftersom hon i princip avslöjade att hon inte var tvungen att samarbeta med honom utan det var hennes val..’ Katys svar kritiserades också som ‘klichéförsvar’, med en person som påpekade att hon ‘fortfarande valde att arbeta med Dr. Luke även om det fanns flera samarbetspartners hon tidigare hade arbetat med.’ Katy tog upp kontroversen för första gången i onsdagens avsnitt av Call Her Daddy-podcasten, där hon berättade för programledaren Alex Cooper att Dr. Luke. Katy Perry steg ut i en lysande grön sportig look i New York City… efter att ha avledat följderna av Dr. Luke-samarbetet

Katy sa att hon förstod att hennes samarbete med Dr. Luke startade många samtal, men hanterade dem ändå inte direkt.

“Jag förstår att det startade många samtal. Och han var en av många medarbetare som jag samarbetade med,” sa hon och insisterade på att texterna kommer från hennes egna upplevelser.

“När jag talar om Woman’s World, talar jag om att känna mig så befogenhet nu som mamma, som kvinna, att föda och skapa liv, skapa en annan uppsättning organ, en hjärna, ett hjärta,” sa hon.

“Jag skapade ett helt hjärta och jag gjorde det. Jag fortsätter fortfarande. Och jag är fortfarande en matriark. Och känner mig verkligen förankrad i det, det är där jag talar ifrån.”

Efter att ha gjort en snabb framträdande på Toronto International Film Festival för att stödja sin fästman Orlando Bloom vid premiären av hans film The Cut, är Fireworks-sångaren, 39 år, tillbaka i New York City. American Idol-domaren visade upp sin smala figur i en lysande grön 3/4 zip-top med knälånga svarta leggings med samma gröna design längs sidorna av hennes ben. Katy höll sitt mörka hår uppkopplat i en elegant hästsvans och bar solglasögon när den samlade folkmassan försökte få hennes uppmärksamhet. Atletiska trainers och en stor svart läderväska avslutade I Kissed a Girl-hitmakarens utseende.

Dela eller kommentera den här artikeln: Katy Perry steg ut i en lysande grön sportig look i New York City… efter att ha avledat följderna av Dr. Luke.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version