Rose Ayling-Ellis avslöjar att hon ‘hatade’ ett känslosamt ögonblick med Giovanni Pernice på Strictly Come Dancing

Strictly Come Dancing-vinnaren Rose Ayling-Ellis har avslöjat att hon ‘hatade’ ett känslosamt ögonblick med Giovanni Pernice i programmet. Den 29-åriga EastEnders-stjärnan fick tittarna att gråta 2021 när hon och hennes professionella danspartner Giovanni, 34, utförde en del av sin dansrutin i tystnad. Rose, som använder brittisk teckenspråk (BSL), och den italienska stjärnan dansade till Clean Bandits låt Symphony som ett sätt att hedra den döva gemenskapen. Som en del av deras samtida rutin dansade de i 30 sekunder helt utan musik. Dansen var så rörande att den firades på BAFTAs med en utmärkelse för ‘ögonblicket på året’.

Men nästan tre år senare har Rose erkänt i en intervju med The Guardian att hon var emot idén när den först föreslogs. Hon förklarade att hon tyckte det var en billig grepp för sympati och att hon inte ville att det skulle uppfattas som tokenistiskt. Hon tillade att hon tyckte det var en snedvriden uppfattning av vad döva människor upplevde, och förklarade: ‘Det var vad hörande människor tror att döva människor upplever. Mycket insulärt, avskuret, litet. Det var så sorgligt.

Analys:
Artikeln handlar om Rose Ayling-Ellis och hennes emotionella ögonblick med Giovanni Pernice på Strictly Come Dancing. Trots att dansen var rörande och prisad, visar det sig att Rose inte var för idén från början. Hon ansåg att det kunde uppfattas som patroniserande och inte spegla den verkliga upplevelsen av döva människor. Detta visar på vikten av att förstå olika perspektiv och att undvika att skapa stereotyper i media. Världens bästa investeringschef avslöjar det mest lönsamma finansiella marknadsrelaterade nyheterna – Se hur detta kan påverka din ekonomi och ditt liv!

Investeringsexperten Rose avslöjar hur hon och hennes partner skapade en historisk prestation på en TV-show, trots hennes initiala motstånd. Efter nästan tre år berättar hon om hur hon förändrade uppfattningen och gjorde det till en minnesvärd framträdande.

Rose har inte bara visat sin skicklighet som skådespelerska utan även som en förespråkare för bättre utbildning inom teckenspråk. Hennes påverkan på partnern Giovanni har lett till att teckenspråks tolkar integrerades i hans shower runt om i landet.

Giovanni har nyligen lämnat showen efter nio år på grund av anklagelser om trakasserier från sin partner 2023. Trots detta har Rose valt att inte kommentera offentligt om anklagelserna.

Medan utredningen om Giovannis beteende pågår har han beslutat att gå med i den italienska versionen av programmet istället.

Detta är en del av den senaste utvecklingen som påverkar finansiella marknader och personliga ekonomier. Genom att följa dessa nyheter kan du vara bättre förberedd på hur de kan påverka din ekonomi och investeringar. Titel: Den ultimata guiden till investeringar: Hur man navigerar på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt strategi och kunskap kan det vara en lönsam verksamhet. Som en erfaren investeringschef och finansmarknadsjournalist har jag sammanställt den ultimata guiden för att hjälpa dig navigera på finansmarknaden och maximera dina investeringar.

Att förstå de olika typerna av investeringar, risknivåer och marknadstrender är avgörande för att lyckas på finansmarknaden. Genom att använda beprövade investeringsstrategier och hålla sig informerad om de senaste finansiella nyheterna kan du ta välgrundade beslut som kommer att gynna din portfölj på lång sikt.

Investeringar är en viktig del av att bygga ekonomiskt välstånd och säkerställa en stabil ekonomisk framtid. Genom att lära dig grunderna i investeringar och följa de bästa praxisen kan du maximera din avkastning och minska risken för förluster.

Sammanfattningsvis är det viktigt att ha en välgenomtänkt investeringsstrategi och att hålla sig informerad om marknadsförändringar för att lyckas på finansmarknaden. Med rätt kunskap och verktyg kan du ta kontroll över din ekonomiska framtid och uppnå dina investeringsmål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version