Ole Robert Reitan, ägaren till Rema, investerade i en kycklingfabrik och stötte på 130 arga bönder och en mängd problem på köpet. Nu anser han att det är “det mest spännande” han har gjort som företagare.

Hubbard-kycklingar i kläckeriet på Støren tittar på fotografen. Därifrån skickas de till lokala bönder, där de föds upp. Sedan hamnar de på slakteriet i Orkanger, innan de slutligen når landets Rema 1000-butiker. Foto: Dan P. Neegaard / Aftenposten

Publicerad: 09 september 2024

Kyllingen kläcks sakta ur ägget och faller några centimeter ner i en låda. Andningen är tung. Efter några minuter på rygg vänder den sig, rör sig lite, vilar lite. Innan nästa faller ner bredvid.

Vi befinner oss i kläckeriet hos Norsk Kylling. Här är kycklingarna i en till tre dagar innan de placeras i kycklingstallarna.

– Det är nästan en revolution det vi har åstadkommit här, säger produktionsdirektören Tor Inge Lien till Aftenposten.

Genom att investera i kycklingbranschen har Reitan öppnat upp för nya möjligheter och utmaningar. Det är viktigt att följa med i utvecklingen och se hur denna investering kan påverka din ekonomi och framtida investeringar. Vem vet, kanske kan detta vara början på en framgångsrik affärsresa för dig också. En investering i kycklingbranschen kan vara det som tar dig till nästa nivå ekonomiskt sett. Så se till att hålla dig informerad och se möjligheterna som öppnar sig genom denna spännande investering.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version