Nathalie Emmanuel kämpar för mångfald inom filmindustrin och öppnar dörrar för nya talanger

Nathalie Emmanuel, känd från Game of Thrones, har avslöjat hur hon försöker tackla bristen på mångfald inom filmindustrin efter att ha erkänt att hon inte alltid har sett sig själv representerad i branschen. I en ny intervju på måndagen förklarade hon hur hon vill vara en aktiv del av att förändra underhållningsindustrin. Som en person som själv inte alltid har sett sig själv representerad i branschen, vill hon använda sin framgång som en plattform för att lyfta fram nya röster och talanger.

Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter av att inte se sig själv på skärmen, vill Nathalie vara en röst för de som inte tidigare har haft chansen att synas. Trots att hon kämpade med att hitta representation under sin uppväxt i Southend-On-Sea, har hon nu tagit plats som en framstående skådespelerska i Hollywood och har insett vikten av mångfald både framför och bakom kameran.

Genom roller i succéserier som Game of Thrones och filmserien Fast and Furious har Nathalie blivit en förespråkare för mångfald och representation inom underhållningsbranschen. Hon är stolt över att vara en del av projekt som omdefinierar etniska minoriteter som hjältar på vita duken och visar att alla kan vara hjältar om de ges möjligheten att vara det.

Med sin stigande popularitet i Hollywood har Nathalie nu fått mer kreativ makt och utforskar nya möjligheter att forma berättelser och ge plats åt nya talanger. Genom sitt eget produktionsbolag siktar hon på att stödja och främja unga talanger som tidigare inte haft möjligheten att slå igenom.

Även om Nathalie fokuserar på sitt eget växande inflytande och nya projekt, är hennes huvudmål att stödja och lyfta upp kommande talanger som historiskt sett har haft svårt att få tillgång till branschen. Ett lovvärt mål som kommer att bidra till en mer inkluderande och mångsidig underhållningsindustri för framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version