Oracle imponerar med stark tillväxt inom molnet – partnerskap med Amazon AWS ökar potentialen

Oracle visade en imponerande tillväxt inom molninfrastrukturen med en ökning på 45% till 2,2 miljarder USD. Molntjänster är nu Oracles största affärsområde och driver tillväxt och vinstmarginaler. Totala intäkter överträffade förväntningarna med vinst per aktie på 1,39 USD och en ökning av det fria kassaflödet till 5,124 miljarder USD. Oracle har också meddelat ett nytt partnerskap med Amazon Web Services (AWS) för att utöka tillgängligheten av Oracle Cloud Infrastructure. Detta stärker Oracles position som ledande teknikföretag.

Framtiden ser ljus ut med planer på tvåsiffrig omsättningstillväxt och en ökning av molnverksamheten med 23-25%. Aktiekursen har redan reagerat positivt på bolagets framgångar, och vi förutser en fortsatt uppåtgående trend. En eventuell nedgång kan vara ett bra tillfälle att köpa, och vi kommer att fortsätta publicera analyser för att guida våra kunder.

I en värld av snabba förändringar och osäkerhet är det viktigt att hålla sig informerad om möjligheter som Oracle erbjuder. Genom att förstå marknadens trender och agera med kunskap kan du ta kontroll över dina investeringar och säkra din ekonomiska framtid. Så var inte rädd för att ta steget och utforska vad Oracle har att erbjuda – det kan vara din nyckel till framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version