Johanna Fällman: Från PWHL till New York och tillbaka till Luleå – En resa genom ishockeyvärlden

Johanna Fällman har gjort historiska insatser inom ishockeyvärlden och har nu återvänt till Sverige efter en tid i den nordamerikanska proffsligan PWHL. Trots erbjudanden från rivaler som Skellefteå och en okänd Stockholmsklubb har Fällman valt att återvända till sitt hjärtas stad, Luleå.

Den ekonomiska lockelsen av att spela i Nordamerika var stark, med spelarlöner mellan 360 000 och 830 000 kronor. Men det är inte bara pengarna som lockar – det är också en möjlighet att utvecklas som idrottare. Att spela i en liga där de bästa i världen samlas ger Fällman en chans att ta sitt spel till nya höjder.

Efter att ha testat på tränaryrket i Calgary har Fällman fått blodad tand för att fortsätta inom idrotten även efter sin aktiva karriär. Hon känner att hon har mycket kvar att ge och ser fram emot att fortsätta spela, lära och utvecklas inom hockeyvärlden.

Fällmans resa visar på modet att våga ta chanser och utmana sig själv, oavsett ålder eller tidigare erfarenheter. Genom att följa sina passioner och sträva efter utveckling kan man uppnå stor framgång, både på och utanför isen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version