Dax Shepard avslöjar sanningen om sitt och fru Kristen Bells sexliv

Dax Shepard avfärdade vilda rykten om att han och Kristen är ‘swingers’ på måndagens avsnitt av The Drew Barrymore Show.

‘Ryktet spreds att vi var Hollywood-swingers och att vi anordnade swingersfester, detta stod i skvallertidningarna,’ berättade Dax för programledaren Barrymore.

Ryktet spreds så brett att Kristens och Daxs kända vänner – inklusive Jimmy Kimmel – började skämtsamt höra av sig om ‘inbjudningar’.

‘Teasing var det så klart, för de känner oss och vet att vi inte anordnar swingersfester.’

Han delade sedan den ‘roliga’ texten som Kimmel skickade till honom och Kristen. ‘Jag tyckte det var fantastiskt att få ett meddelande från Kimmel där det stod, “Mina känslor är ganska sårad att Molly [Kimmels fru] och jag inte blev inbjudna till den här swingersfesten.”‘

Med ett skratt tillade Dax: ‘[Det] var väldigt roligt.’

Även om ryktena inte stämmer, frågade Barrymore Dax om han och Kristen ‘fantiserar om att gå till sängs med någon’.

Han svarade: ‘Det finns många heta par där ute, men nej, vi har inte korsat den gränsen med någon.’

Dax avslöjade dock att han och Kristen favoritpar är Ted Danson och Mary Steenburgen, som kommer fira sitt 30-årsjubileum nästa år.

‘Vet ni vem vi är mest förälskade i? Vi är förälskade i Ted Danson och Mary Steenburgen,’ sa han.

‘Åh mitt Gud, de är så drömmiga som ett par. Man vill bara vara i deras äktenskap.’

‘Inte så mycket att Kristen ens vill ta med mig eller jag vill ta med henne – man vill bara vara i deras äktenskap,’ förklarade Dax.

Nästa månad kommer Dax och Kristen fira sitt 11-årsbröllopsjubileum den 17 oktober. Kristen Bell och Dax Shepard: En kärlekshistoria som började med ett tuggummi

Kristen Bell och Dax Shepard är ett av Hollywoods mest älskade par. De träffades första gången 2004, men det var först tre år senare som gnistan verkligen tändes – tack vare ett tuggummi. Kristen berättade i en intervju om det ovanliga sättet som Dax erövrade hennes hjärta på, och resten är historia.

Efter den minnesvärda mötet fortsatte Kristen och Dax att umgås och snart insåg de att de var förälskade. Men allt gick inte smidigt, och Dax gjorde slut med Kristen eftersom han tyckte att allt gick för fort.

Men kärleken var starkare än någonsin, och paret hittade tillbaka till varandra. Idag har de två underbara döttrar tillsammans och firar snart sitt elvaåriga bröllopsjubileum.

Kristen och Daxs kärlekshistoria är ett bevis på att ibland kan kärleken hittas på de mest oväntade ställen – som i en bit tuggummi. Det är en påminnelse om att följa sitt hjärta och våga ta chanser, för man vet aldrig var det kan leda. Håll dig framgångsrik på finansmarknaden med dessa investeringstips

Att navigera på finansmarknaden kan vara en utmanande uppgift, men med rätt strategi och kunskap kan du maximera din avkastning och minimera riskerna. Här är några investeringstips från en expert för att hjälpa dig på vägen till framgång:

1. Mångfaldig din portfölj: Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken och öka potentialen för avkastning.

2. Ha tålamod: Att investera på lång sikt kan vara mer lönsamt än att försöka tidmarknaden. Ha tålamod och låt dina investeringar växa över tid.

3. Gör din forskning: Innan du investerar i en specifik tillgång, se till att du har gjort din grundliga forskning och förstår marknaden och dess trender.

4. Använd dig av en professionell rådgivare: Ibland kan det vara till din fördel att anlita en professionell rådgivare för att få expertinsikter och vägledning.

Genom att följa dessa investeringstips kan du öka dina chanser att vara framgångsrik på finansmarknaden och uppnå dina ekonomiska mål.

Analys:

Denna artikel ger värdefulla investeringstips för att hjälpa läsarna att navigera på finansmarknaden och maximera sina avkastningar. Genom att diversifiera portföljen, ha tålamod, göra grundlig forskning och eventuellt anlita en professionell rådgivare, kan läsarna öka sina chanser att vara framgångsrika investerare. Att investera på ett klokt sätt kan ha en positiv inverkan på läsarnas ekonomiska framtid och hjälpa dem att uppnå sina finansiella mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version