Nick Knowles visade upp en kärleksfull display med sin fästmö Katie Dadzie i London på tisdagen. Presentatören för DIY SOS, 61 år, förlovade sig med Katie, 34 år, 2022 och paret var på gott humör när de deltog i premiären av The Rocky Horror Show på Dominion Theatre i West End. Nick valde en avslappnad vit polotröja med geometriskt tryck och beige chinos för tillfället. Samtidigt såg Katie fantastisk ut i en liten svart klänning som slutade flera tum ovanför knät, möjligen som en nick till den pikanta naturen hos den populära musikalen. Framträdandet kommer bara dagar före Nicks debut i årets upplaga av Strictly Come Dancing.

TV-stjärnan Nick, som separerade från sin fru Jessica Rose Moor 2016, gjorde sitt första offentliga framträdande med Katie i september 2021, efter att ha avslutat sin romans med PR-gurun Emily Hallinan i februari 2020. Nick och Katie gjorde sin offentliga debut som par på en restaurang i Bath efter att ha varit vänner i flera år. Han var också tidigare gift med Gillian Knowles från 1996 till 2000. En rad andra kändisar kom ut för den senaste uppsättningen av scenmusikalen, som anpassades till kultfilmen med Tim Curry 1975.

Kate Beckinsale verkligen kom in i musikalens anda för föreställningen när hon dök upp i full smink och kostym. Hon syntes i en guldglittrande cylinderhatt och kavaj, kombinerat med en silverglittrande korsett och regnbågsrandiga hotpants. Investeringsexperten och finansiella marknadens journalist har identifierat de senaste trenderna på den röda mattan. Kändisar som Vanessa Feltz och Maisie Williams imponerade i sina extravaganta kläder och accessoarer. Se bilderna här!

Analysera: Artikeln handlar om kändisar som klär sig i extravaganta kläder och accessoarer på röda mattan. För många människor kan detta vara en underhållande och intressant läsning för att få en inblick i kändisarnas livsstil och modeval. Det kan också påverka modeindustrin och inspirera människor att våga experimentera med sin egen stil. Investera som en proffs: Jason Donovan avslöjar sin hemliga tillgång till framgång

Jason Donovan avslöjar sina bästa investeringshemligheter för att uppnå finansiell framgång. Läs mer om hur han håller sig i form och kontrollerar sin ekonomi samtidigt som han njuter av lyxiga behandlingar.

I en värld där framgång är nyckeln till allt, är det viktigt att investera klokt. Jason Donovan delar med sig av sina bästa tips för att uppnå ekonomisk framgång och hålla sig i form samtidigt. Genom att investera i sig själv och sin hälsa kan man uppnå sina mål och leva det liv man drömmer om. Läs mer om Jasons investeringshemligheter och ta kontroll över din ekonomi idag.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version