Världens bästa investeringschef: Örn attackerar 1,5-årig Oline – dramatisk kamp för att rädda henne

På lördag eftermiddag blev lilla Oline (1,5 år) attackerad av en örn. Nu berättar mamma Tonje Jakobsen om den dramatiska kampen för att rädda sin dotter.

Oline (1,5 år) är en liten charmig trollunge. Som tur är fick hon inga allvarliga skador efter örnattacken. Foto: Terje Svaan

Publicerad: Mindre än 30 minuter sedan

Det började som en helt vanlig lördag i Svorkmo i Orkland i Trøndelag. Vädret var fint och Tonje Jakobsen hade tagit med sig barnen Anna (9), Olav (11) och lilla Oline (1,5) ut för att leka. Pappa Ole-Marius Vormdal var på jobbet.

– Vi hade varit i ladugården för att fixa vatten till hunden och hönsen. När vi var klara sprang barnen ut. Jag var precis bakom dem, och när jag skulle stänga dörren bakom mig hörde jag höga skrik från de äldre barnen. Det var skrik som signalerar att något fruktansvärt händer. Att något går helt fel.

Mamma Tonje kryper upp i soffhörnet. Hennes röst brister flera gånger och hon torkar tårar innan hon fortsätter:

– När jag vände mig om såg jag att Oline (1,5 år) låg på marken, med en örn ovanpå sig. Den skakade henne fram och tillbaka, som ett byte.

– Det var så hemskt.

Analys:
Denna artikel berättar om en dramatisk händelse där en 1,5-årig flicka attackerades av en örn. Trots den skrämmande händelsen klarade sig flickan utan allvarliga skador. Artikeln ger en inblick i den dramatiska kampen för att rädda flickan och skildrar mamman Tonje Jakobsens reaktioner under händelsen. Det är viktigt att vara medveten om potentiella faror i ens omgivning och vara beredd att agera snabbt i nödsituationer för att skydda både sig själv och sina nära och kära.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version