Olivia Wilde imponerade med sin tonade figur i en avslöjande ensemble när hon deltog i den stjärnspäckade Michael Kors Spring/Summer 2025-catwalkshowen i NYC på tisdagen. Husetalumnen, 40 år gammal – som nyligen visade upp sin vältränade fysik på gymmet i Los Angeles – anslöt sig till andra kändisar som SNL-komikern Chloe Fineman på evenemanget som ägde rum på The Shed. Evenemanget var en del av New York Fashion Week som startade förra veckan den 6 september och officiellt kommer att avslutas senare denna vecka på onsdagen. Wilde imponerade i en genomskinlig, svart spetsklänning som klängde sig fast vid hennes kropp och hölls uppe med tunna axelband som virade runt hennes axlar. Tvåbarnsmamman valde att bära ett par höga, svarta byxor under och smet in i ett par slutna, svarta pumps.

Olivia bar en svart, krokodilembossad clutch i handen för att hålla några saker hon behövde under festligheterna. Hennes brunett lås var delade i mitten och flöt smidigt ner förbi hennes axlar i ljusa vågor. Stjärnan valde minimala accessoarer och lade till några guldringar på varje hand. Hon bar också ett par trendiga, svarta solglasögon som en sista touch. Wildes smink var klassiskt gjort och bestod av ett lager mascara på hennes fransar samt en ljus skugga runt hennes ögon. En varm rouge lades till hennes kindben för en strålande glöd, medan en nakenfärgad, matt nyans bars på hennes läppar för att fullända den iögonfallande looken.

Vid ankomsten till den fullsatta lokalen stannade skådespelerskan från Don’t Worry Darling för en rad foton för att visa upp sin outfit innan catwalkshowen började. Olivia sågs senare mingla med andra gäster som var närvarande, som Chloe Fineman, som vände huvuden i en silverklänning. Paret log glatt när de stannade och tog en minnesvärd bild tillsammans på evenemanget. Olivia sågs senare sitta bredvid Anna Wintour och de höll en lättsam konversation.

Skådespelerskan har tidigare berättat om sin personliga stil under en intervju med W Magazine förra året 2023. Hon förklarade för tidningen: “Det beror på var jag är. I L.A. bär jag jeans och en t-shirt varje dag och natt.” “Överallt annars verkar jag lägga ner mer ansträngning. Men generellt sett är jag väldigt avslappnad när det gäller stil. Inga krångel.” Olivia tillade: “Jag älskar en stark axel, ett utsvängt byxben och en riktigt djup, låg urringning. Jag beundrar lätthet och enkelhet i mode. Jag undviker krångel.” Skönheten har haft fullt upp med ett hektiskt schema, och produktionen av hennes kommande thriller med titeln “I Want Your Sex” ska börja nästa månad i oktober. Filmen kommer att regisseras av Gregg Araki – och han är också inställd att sammanställa manuset tillsammans med Karley Sciortino. Wilde är planerad att spela mot skådespelaren Cooper Hoffman, 21 – som är son till den avlidne skådespelaren Philip Seymour Hoffman.

Analys och förklaring: Artikeln beskriver Olivia Wildes deltagande i en modevisning och ger detaljer om hennes klädsel och utseende under evenemanget. Det ger också information om hennes personliga modeval och kommande filmprojekt. För läsare kan detta ge en inblick i kändisars livsstil och karriär, samt inspirera eller informera om de senaste modetrenderna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version