Luleå Hockey rustar för SM-guldet – en djupdykning i lagbygget inför säsongen 2024/2025

I ett specialprogram på 60 minuter granskas Luleås trupp av experterna Hans Abrahamsson, Tomas Ros och Christoffer Bodin. General managern Thomas Fröberg svarar på tuffa frågor och avslöjar detaljer om lagets förberedelser inför den kommande säsongen.

– Hyllningarna till Luleå som det starkaste hockeynästet i Sverige är många, och laget synas nu i sömmarna inför den kommande säsongen. Med stjärnvärvningar och spelarjakt pågående, finns det mycket att diskutera och analysera inför det nya hockeyåret.

Experterna belyser bland annat sommarens största snackisar, stjärnvärvningarnas bakgrundshistorier och tankar kring ersättningen av avgående spelare. Med spetsiga frågor och intressanta insikter ger de en helhetsbild av Luleås förberedelser och potential inför säsongen.

För den som följer hockey och är intresserad av lagets framfart, är detta specialprogram en guldgruva av information och analyser inför den kommande säsongen. Det ger en unik inblick i lagets strategier, målsättningar och förväntningar, vilket kan vara avgörande för att förstå och följa lagets prestationer och framgångar under säsongen 24/25.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version