PodX förvärvar Perfect Day – stora nyheter på den svenska podcastmarknaden

PodX har nyligen meddelat att de har förvärvat det populära svenska podcastbolaget Perfect Day. Affären inkluderar 100 procent av Perfect Day, som tidigare ägdes av Pophouse Entertainment, med Björn Ulvaeus som en av ägarna. Perfect Day, känt för poddar som “Alex och Sigge” och “Fredagspodden”, har en stark position på den nordiska podcastmarknaden och är känd för att attrahera toppartister.

Detta förvärv kommer att stärka PodX:s närvaro och position på marknaden och förväntas öppna upp nya möjligheter för tillväxt och expansion inom branschen. Med den ökande populariteten för podcasts runt om i världen förväntas detta förvärv vara en lönsam investering för PodX i framtiden.

Det är ännu oklart hur mycket affären landade på, men med tanke på det starka varumärket Perfect Day har byggt upp och dess framstående position på marknaden, förväntas detta förvärv vara en framgångsrik affär för både PodX och Perfect Day. Det kommer att bli spännande att se hur denna affär kommer att påverka den svenska podcastmarknaden och hur det kan öppna upp nya möjligheter för tillväxt och utveckling inom branschen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version