Hammarby och Häcken i dramatisk kamp om Champions League

Hammarby och Häcken jagar gruppspelet i damernas Champions League. Sportbladet sänder kvaldramat i Plus. – Det är två tuffa motstånd som väntar Häcken och Hammarby och det känns väldigt roligt att sända de svenska lagens kvalmatcher till Champions League, säger Sportbladets sportchef Magnus Herbertsson.

Det är inga lätta uppgifter som väntar Häcken och Hammarby. Häcken ställs mot storklubben Arsenal med de svenska landslagsspelarna Rosa Kafaji, Stina Blackstenius, Lina Hurtig och Amanda Ilestedt (som är borta på grund av graviditet) i laget – och med svenske Jonas Eidevall som tränare. För det regerande svenska mästarlaget Hammarby står den portugisiska motsvarigheten Benfica för motståndet.

Du ser hela kvaldramat med Plus i Sportbladet. Hammarby inleder hemma mot Benfica den 18 september och spelar returen i Portugal den 25 september. Häcken spelar hemma den 18 september och borta i London den 26 september.

Kval till Champions League:

Foto: Michael Erichsen / Bildbyrån

Analys:
I denna artikel informeras läsarna om den spännande kampen mellan svenska damfotbollslagen Hammarby och Häcken i jakten på en plats i Champions League. Med detaljerad information om motståndarna och matcherna ger artikeln en översiktlig bild av läget. För fotbollsälskare och investerare kan det vara intressant att följa dessa lag och deras prestationer på den internationella arenan, vilket kan ha effekter på både deras sportsliga framgångar och ekonomiska framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version