Lil Wayne uttalar sig om att bli förbigången för 2025 års Super Bowl Halftime Show till förmån för Kendrick Lamar.

På fredagen erkände den 41-årige rapparen att det ‘bröt’ honom att inte bli vald att uppträda på showen, som planeras att äga rum på New Orleans Caesars Stadium den 9 februari.

”För det första vill jag säga förlåt för förseningen. Jag var tvungen att få tillräckligt med styrka för att göra detta utan att bryta ihop,” sade han i en video som laddades upp på hans Instagram. ”Jag vill säga tack till varje röst, varje åsikt, all omtanke, all kärlek och stöd där ute. Dina ord förvandlades till armar och höll mig uppe när jag försökte falla tillbaka.”

Ändå sa den femfaldiga Grammy-vinnaren, som växte upp i New Orleans, att det var ‘mycket smärtsamt’ att bli förbigången.

”Jag skyller på mig själv för att inte vara mentalt förberedd på en besvikelse. Och för automatiskt att mentalt placera mig själv i den positionen som om någon hade sagt att det var min position. Så jag skyller på mig själv för det,” noterade den fyrfaldiga fadern.

Han fortsatte: ”Men jag trodde att det inte fanns något bättre än den platsen och den scenen och den plattformen i min stad, så det gjorde ont. Det gjorde ont mycket.”

Trots att han sa att att inte ‘få den här möjligheten’ fick honom att känna sig som ‘skit’, tackade rapparen sina fans för deras stöd när han försöker sätta ihop sig själv igen.

”Tack till alla mina kollegor, mina vänner, min familj, mina polare på sports television och alla som representerar mig. Jag uppskattar verkligen det, det gör jag verkligen. Jag känner att jag svikit er alla genom att inte få den möjligheten, men jag jobbar på mig själv och jag jobbar. Så tack,” avslutade han.

I klippet stod Kendrick vid en fotbollsmaskin på fältet framför en massiv amerikansk flagga.

”Rapmusik är fortfarande den mest inflytelserika genren hittills,” sade Lamar (född Duckworth) i ett uttalande. ”Och jag kommer att vara där för att påminna världen varför. De har fått rätt person.”

Den Pulitzerprisbelönade musikern uppträdde tidigare på Super Bowl LVI Halftime Show 2022, ledd av Dr. Dre – och 103,4 miljoner tittare samlades in när Snoop Dogg, Eminem, 50 Cent och Mary J. Blige turades om med gästverser.

”Kendrick Lamar är verkligen en artist och artist av en generation,” sade Roc Nation-grundaren Jay-Z i ett uttalande. ”Hans djupa kärlek för hip-hop och kultur informerar hans konstnärliga vision. Han har en enastående förmåga att definiera och påverka kultur globalt.” Kendrick Lamar kommer att vara huvudattraktionen för Super Bowl LIX Apple Music Halftime Show, som kommer att hållas på Caesars Superdome i New Orleans, LA den 9 februari. Under tiden har Lamar spenderat en stor del av året i en offentlig fejd med raprivalen Drake. Fejden mellan de två stjärnorna har varit pågående sedan 2013, men de började som vänner och samarbetade på flera låtar. Kendrick har dock gjort det klart att han är redo att konkurrera och visa sin skicklighet som en av de bästa inom hip-hop-genren. Med deltagande i evenemang som Super Bowl Halftime Show visar Lamar sin konstnärliga mångsidighet och förmåga att fortsätta att vara en dominerande kraft inom musikindustrin. Investera i dagens finansiella marknad: En expertanalys

Den globala ekonomin har sett en ökning på senare tid, vilket har skapat en mängd olika investeringsmöjligheter för dig som vill maximera din avkastning. Genom att förstå de senaste trenderna på finansmarknaden kan du ta välgrundade beslut som kommer att gynna din portfölj på lång sikt.

En av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till är den pågående teknologiska utvecklingen och dess påverkan på olika branscher. Genom att investera i företag som är ledande inom digitalisering och innovation kan du dra nytta av den snabba tillväxten inom dessa sektorer.

Det är också viktigt att diversifiera din portfölj för att minska risken och maximera avkastningen. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser, såsom aktier, obligationer och råvaror, kan du skydda dig mot volatiliteten på marknaden.

Slutligen är det avgörande att hålla sig informerad om de senaste ekonomiska och politiska händelserna som kan påverka marknaden. Genom att vara medveten om potentiella risker och möjligheter kan du fatta kloka beslut som kommer att gynna din ekonomiska framgång på lång sikt.

Analys: Genom att investera i dagens finansiella marknad och förstå de senaste trenderna kan du maximera din avkastning och skydda din portfölj mot volatilitet. Genom att diversifiera och hålla dig informerad kan du ta kontroll över din ekonomiska framtid och uppnå långsiktig framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version