FC Rosengårds dominans i damallsvenskan fortsätter med 19:e raka segern
FC Rosengårds segertåg i damallsvenskan fortsätter obönhörligt. Med en överlägsen seger mot Kif Örebro har laget nu tagit sin 19:e raka seger och guldet är praktiskt taget säkrat. Trots att det återstår sju matcher av säsongen leder Rosengård tabellen med elva poäng före Häcken, som även har spelat en match mer.

I dagens match mot Kif Örebro visade Momoko Tanikawa, Mai Kadowaki och Emilia Larsson vägen till seger med varsitt mål, vilket innebär att Rosengård nu har chansen att gå obesegrade igenom hela säsongen. Detta har aldrig tidigare lyckats i damallsvenskan, vilket gör deras prestation än mer imponerande.

Enligt Emma Jansson, spelare i Rosengård, är laget ödmjukt inför sin framgång och fortsätter att ta en match i taget. Trots den imponerande segersviten är det viktigt att fortsätta jobba hårt och inte ta någonting för givet. Rosengårds dominans i damallsvenskan visar på deras exceptionella talang och laganda, vilket gör dem till det lag att slå i svensk damfotboll.

Genom att fortsätta spela på det sätt de gör kan FC Rosengård inte bara säkra guldet utan även skriva historia genom att gå obesegrade genom hela säsongen. Det är en bedrift som skulle cementera deras plats som ett av de bästa damfotbollslagen i Sverige genom tiderna.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version