I sommar har jag flyttat med min familj från New York till Paris. Efter att ha bevakat amerikansk politik i tolv år har jag nu mer tid att ägna åt min son och njuta av livet utan att behöva skriva om Donald Trump hela dagarna.

En vän till familjen säger att barn aldrig kan få för mycket kärlek och trädgårdar. Min son älskar blommor, precis som sin farmor, så på helgerna besöker vi gärna de vackra parkerna i utkanten av Paris. På Parc Floral i Vincennes springer han runt och utforskar bonsaiträden och rosenträdgården, innan hösten närmar sig. Här finns ett elegant kaos med oklippta ängar där barnen kan leka fritt.

Analys:
Artikeln handlar om författarens flytt från New York till Paris och hur denne nu har mer tid att tillbringa med sin son istället för att skriva om politik. Författaren beskriver glädjen i att tillbringa tid med sin son i de vackra parkerna i Paris och hur barn aldrig kan få för mycket kärlek och naturupplevelser. Genom att fokusera på det positiva i livet och att njuta av enkel glädje som att utforska trädgårdar, ger författaren en viktig påminnelse om att prioritera det som verkligen betyder något i livet.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version