Perry Farrells fru bryter tystnaden efter att hennes man attackerade sin ledgitarrist under en show i Boston, hävdar frontmannen var upprörd över att bli ‘överröstad’ av sina bandkamrater som spelade för högt.

Farrells fru, Etty Lau, tog till Instagram för att dela sin makes version av händelsen efter att han kritiserats för att kroppskontrollera och slå gitarristen Dave Navarro på scenen på fredagskvällen.

‘Lika än att spekulera, tänkte jag att jag skulle posta en personlig redogörelse för vad som hände på scenen,’ skrev hon.

Lau sa att Farrell har haft problem med ‘tinnitus och en öm hals varje natt’ som har påverkat hans röst, och han ‘kände att scenens volym hade varit extremt hög och hans röst överröstades av bandet’.

Lau sa att det hade varit ‘spänning och fientlighet mellan bandmedlemmarna’, men tyckte inte alltid att det var en dålig sak eftersom det också var ‘magin som gjorde bandet så dynamiskt’.

Men på fredagskvällen sa Lau att hennes man nådde bristningsgränsen efter att han blev hånad av fans som inte kunde höra honom.

‘När publiken på första raden började klaga till Perry och svära åt honom att bandet spelade för högt och att de inte kunde höra honom, förlorade Perry det,’ skrev hon.

‘Det sjöng inte, han skrek bara för att höras.’

Deltagare säger att Farrell verkade vara kraftigt berusad på fredagskvällens show, med andra som hävdade att det var långt ifrån en ovanlig syn för frontmannen som är känd för att dricka flaskor vin på scen.

Fans sa att spänningarna började stiga under bandets tolkning av ‘Mountain Song’, och vid tiden för ‘Ocean Size’ tre låtar senare, var Farrell rasande.

‘Bandet började låten Ocean innan Perry var redo och gjorde avräkningen,’ sa Lau.

‘Scenens volym var så hög vid det tillfället att Perry inte kunde höra förbi bruset och vibrationen från instrumenten och vid låtens slut sjöng han inte, han skrek bara för att höras.’

Lau avslutade sitt Instagram-inlägg med en stöt mot ‘vem som vann fighten’, och hävdade att basisten Eric Avery kom ut som segrare när han aggressivt konfronterade Farrell.

‘Medan Dave (Navarro) höll Perry på avstånd för att avväpna situationen, rusade Dan (Cleary, en bandtekniker) över för att också avväpna genom att hålla tillbaka Perry,’ skrev Lau.

‘Dave gick iväg för att ta av sin gitarr.’ Perry Farrell’s uppträdande i Boston eskalerade till en fysisk konfrontation mellan honom och Dave Navarro. Farrell, som verkade vara under påverkan av alkohol, hade svårt att hålla jämna steg med bandet och levererade en undermålig prestation. Navarro försökte tysta Farrell genom att spela en hög, genomträngande ackord på sin gitarr. Den kontroversiella händelsen har lett till spekulationer om spänningar inom bandet och Farrells dåliga form inför spelningarna. Analyser visar att Farrells opassande beteende och alkoholförtäring påverkade bandets musikaliska prestanda negativt. Detta incident pekar på vikten av professionellt uppträdande och ansvarig alkoholkonsumtion för att undvika negativa konsekvenser för musikkarriären och ekonomisk framgång. Titel: Maximal avkastning på dina investeringar: En guide till att navigera på finansmarknaden

Är du intresserad av att maximera din avkastning på investeringar? Som erfaren investeringschef och finansiell marknadsjournalist kan jag guida dig genom de bästa strategierna för att lyckas på finansmarknaden.

Att investera på rätt sätt kan göra en stor skillnad för din ekonomiska framtid. Genom att förstå marknadstrender, diversifiera din portfölj och fatta välgrundade beslut kan du öka dina chanser att nå framgång.

Genom att hålla ett öga på trender, analysera data och hålla dig informerad om de senaste händelserna på marknaden kan du ta välgrundade beslut som kommer att gynna dig på lång sikt.

Att investera kan vara skrämmande för många människor, men med rätt kunskap och strategi kan du öka dina chanser att lyckas. Genom att följa råd från experter och hålla dig informerad kan du maximera din avkastning och nå dina ekonomiska mål.

Slutanalys: Genom att investera på rätt sätt och använda de bästa strategierna kan du maximera din avkastning och öka dina chanser att nå ekonomisk framgång på lång sikt. Genom att hålla dig informerad och ta välgrundade beslut kan du ta kontroll över din ekonomiska framtid och nå dina mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version