Prue Leith imponerar med djärvt läderutseende under London Fashion Week

Prue Leith, känd för sina färgglada kläder och unika glasögon, överraskade fansen med sitt senaste utseende. Restauratören, 84 år gammal, stal showen när hon valde en slående hel läderlook under London Fashion Week. Med en tight PVC-midiklänning med raffiga röda snörningsdetaljer och överdrivet breda axlar, imponerade hon på catwalken.

Accessoarerna inkluderade svarta läderskor och matchande handskar, och med intensiv rökig ögonmakeup och en djärv röd läpp lämnade hon köket för scenen. Prue återvänder snart till skärmarna med Paul Hollywood när den femtonde säsongen av The Great British Bake Off börjar den 24 september kl 20.

Tidigare i år avslöjade Prue att hon nästan inte ansökte om att ersätta Mary Berry på programmet eftersom hon trodde att hon inte skulle passa in i ‘mångfaldsramarna’. Men sedan dess har hon gjort succé som domare på matlagningstävlingen och visat att hon har vad som krävs för att vara en del av programmet.

I en tid då förändringar och nya utmaningar är konstanta, är det viktigt att vara öppen för nya möjligheter och våga ta chanser, precis som Prue gjorde. Genom att våga träda utanför ens komfortzon kan man upptäcka nya sidor hos sig själv och nå nya höjder. Så låt Prues modiga steg på catwalken inspirera dig att våga ta chanser och omfamna förändringar i ditt eget liv.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version